2777
2789

دخترم برای تیزهوشان میخونه ولی خیلی دختر برونگرا و عاشق برقراری ارتباط با بقیه هس هر روز هم دوست داره بره بیرون ولی من محدودش کردم که هفته ای دو سه بار اونم برای کلاس تا سریع وارد آموزشگاه میشه و خب تو خونه هم تو اتاق تست بزنه خودش ازم خواست که برای تیزهوشان بخونه من مجبورش نکردم ولی وقتی دیدم میخواد گفتم باشه و پیگیر شدم حالا انگیزه نداره به زوز تست میزنه چی کار کنم انگیزه پیدا کنه؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش روشه. اگر تیز هوش باشه قبوله  اگرم بزور تست و پول گلاس و... قبول بشه که میشن  اذیت می ...

خیلی باهوشه ولی این مدرسه تلاش میخواد هیچکس با تیزهوشی قبول نمیشه باید با طرز سوالات آشنا بشن مخصوصا حالا که درسی نیست

اگه خودش میخونه ولش کن هر چقدر بیشتر سختگیری کنی بیشتر زده میشه 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
من پسرم شش سالشه ی مقدار دارم بهش سخت میگیرم البته این نظر بقیس من خودم میبینم تواناییشو داره . سر ...

واقعا چیکارا کرده که میگی استعداد داره من خودم وقتی دیدم تو آزمون های تیزهوشانی که برگزار میکنن شرکت کرد و رتبه ۲ و۳ آوردگفتم استعداد داره

وای 

خواهشا اگر میخوای لطفی در حقش کنی ، به قبولیش تو تیزهوشان تمرکز نکن 

تا حالا خیلی از نوجوونا برای اینکه نتونستن اونی که خانواده شون انتظار داشته ، شن ، دست به خودکشی زدن 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره