2777
2789
عنوان

سکوت کردن خانم موقع بی حوصلگی همسر

136 بازدید | 14 پست

من ۵ ساله با یک نفر در رابطه هستم ، امشب برای شام بیرون رفتیم .یه کم بی حوصله بود وقتی من شروع به حرف زدن کردم گفت می خوام سکوت باشه و از فضا و‌موسیقی استفاده کنم .من خیلی متاسفانه زود بهم برمی خوره و اشکم در اومد.شام هم نخوردم .شما بودید چه راهکاری در این مواقع داشتید ؟

ساکت میشدم شامم میخوردم..

. موقع خداحافظی هم بغلش میکردم 

الانم میخوابیدم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داشتی. بی حوصله بود تو رو چرا برد بیرون؟

من بودم هیچی نمیگفتم. شاممو میخوردم و میذاشتم از بی حوصلگیش لذت ببره. فردا صبح ازش میپرسیدم بیحوصلگیش برطرف شده؟ و در هر دو صورت جواب بله و نه، اجدادشو جلوش به صف میکردم تا درس عبرتی بشه برای آیندش

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اگر همسرتون هستن کخ کار خاصی نمیتونی کنی ولی اگر باهاش دوستی یا نامزد یا صیغه حتما بیخیالش شو

زنگ زد و کلی معذرت خواهی کرد بعدش ..گفت فردا شب یه جای خوب میریم برای شام .به نظرتون چطور میشه حال خودت رو به حال طرف مقابل گره نزنی ؟

حق داشتی. بی حوصله بود تو رو چرا برد بیرون؟ من بودم هیچی نمیگفتم. شاممو میخوردم و میذاشتم از بی حو ...

من هم گفتم وقتی حال و حوصله نداری و با تنهاییت می خوای حال کنی نیاید من و بیاری ببچیرون که بگی ساکت باش .

ساکت میشدم شامم میخوردم.. . موقع خداحافظی هم بغلش میکردم   الانم میخوابیدم&n ...

شام نخوردم ، بغلش هم نکردم ولی الان می گیرم می خوابم .☺️ برای خودم عجب شبی درست کردم بی خودی سردرد گرفتم 

من هم گفتم وقتی حال و حوصله نداری و با تنهاییت می خوای حال کنی نیاید من و بیاری ببچیرون که بگی ساکت ...

کار خوبی کردی. ولش کن دیگه تو فکرش نرو. بابت گریه کردنم خودتو سرزنش نکن. رفتارت طبیعی بوده و اکثرا همینیم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شام نخوردم ، بغلش هم نکردم ولی الان می گیرم می خوابم .☺️ برای خودم عجب شبی درست کردم بی خودی سردرد گ ...

میدونم سخته تو ذوقت بخوره غذا پایین نمیره

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر