2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه سال تلاش کردم

همه کار کردم.قرص و امپول.ای یو ای و ای وی اف.چاره نکرد.اضافه وزن داشتم و تنبلی.پلی کیستیک نبودم.دو کاه رژیم سخت گرفتم و ایروبیک رفتم و شوهرم رفت دکتر قرص خورد و دعا و نذر و نیاز و معجزه رخ داد و کاملا طبیعی باردار شدم شکر خدا

آزمایشم دادیم با همسرم.هیچ مشکلی نداریم ولی نمیشه.

فقط دکتر گفت مورفولوژیه شوهرت ۳ درصده حداقلش باید ۵ درصد باشه‌...خودمم فقط یک فولیکول ۱۵ دارم...فولیکلو چل های بقیه ریزن...دکتر گفت همینم کافیه برای بارداری و دارویی برام ننوشت....فولیک اسید و قرصای دیگه هم قبلا از طریق دکتر دیگه مصرف کردم به شوهرمم مولتی ویتامین های قوی نوشته بود....پریودهامم مثلا یه ماه دوره ام میشه ۲۵ روزه یه ماه ۲۹ روزه یه ماه ۲۷ روزه‌...تحرکمم کمه معمولا از صبح تا شب خونم با کارهای خونه و آشپزی مشغولم....جدیدا میرم باشگاه تقریبا سه هفتس