2777
2789

عادت میکنی 

من دست فرمونم عالیه به قول همسرم لاتی رانندگی میکنم ولی بازم تو این 20 سالی که رانندگی میکنم چندباری تصادف داشتم حالا یا زدم یا بهم زدن. ماشین همینه الکی نترس فقط تجربه جمع کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین موقع انندگی یادت باشه احتمالش هس بزنی به حیوونا.سعیتو بکن که نزنی ولی بدون که اولویت اینه که خودت سالم بمونی و به آدمای دیگه نزنی‌.

من خودم عشق گربم. ولی تو خودت مهمتری.

اینجور وقتا صدقه بده. حتی کم. دو تومن.

اگه حیوونی رو هم کشتی صدقه بده. توجاده ها هم این چیزا زیاد پیش میاد

ببین موقع انندگی یادت باشه احتمالش هس بزنی به حیوونا.سعیتو بکن که نزنی ولی بدون که اولویت اینه که خو ...

یعنی میگی اگ بدونم ترمز کنم بد میشه بهتره که اون حیوونه رو له کنم تا بتونم سالم بمونم تصادف نکنم

یعنی میگی اگ بدونم ترمز کنم بد میشه بهتره که اون حیوونه رو له کنم تا بتونم سالم بمونم تصادف نکنم

صد در صد. تو جاده میگم که خیلیییی پیش میاد.

این کیلیپای اینستا رو هم بیخیال شو که نشون میده یه کامیون برا یه سگ میزنه رو ترمز از اونور خودش و ده تا ماشین میرن تو دره:///

فک کن خدای نکرده باعث مرگ کسی بشی، مگه تا ابد میشه عذاب وجدانش رو فراموش کرد؟ عمدا هم که نزدی به اون حیوونه‌ خب. اتفاقه.