2777
2789
عنوان

کسی میتونه کمکم کنه؟ 🙂

274 بازدید | 27 پست

ی فصل از هندسه و هم نهشتی مثلث ها هست، واقعا نمیفهمم چیجوری اثبات کنم!! چیکارش کنم تو مخم بره؟ 

میشه دعا کنید واسه آرامشم....صد برابر به خودتون برگرده الهی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهم

از سایتی جایی نگاه کن

ولی تقریبا راحته اونقدرا سخت نیست

گوگل نمونه سوال یا جزوه زیاد داره

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
نهم

دوای دردت پیش منه داشم😂

برو تو گوگل بنویس ویدوهای مثلثات و هندسه علوانیان تو تلگرامم بزن ریاضی تلویزیون میاره فک کنم

ی مرد ابادانیس فقط دستاش معلومه

ببین اونو ببینی فولی ها مطمئن باش

از سایتی جایی نگاه کن ولی تقریبا راحته اونقدرا سخت نیست گوگل نمونه سوال یا جزوه زیاد داره

راستش خیلی سخته من ب شخصه ریاضی رو اوکیم ولی این فصل دیگه حس میکنم از مغزم بخار میاد

دوای دردت پیش منه داشم😂 برو تو گوگل بنویس ویدوهای مثلثات و هندسه علوانیان تو تلگرامم بزن ریاضی تلو ...

واقعا هر نمره ای از ریاضی رو بگیرم مدیون این اقا هستم

توضیحاتش عالیهههه

دوای دردت پیش منه داشم😂 برو تو گوگل بنویس ویدوهای مثلثات و هندسه علوانیان تو تلگرامم بزن ریاضی تلو ...

لینک اون کانالو داری عزیزم؟ 

واقعا هر نمره ای از ریاضی رو بگیرم مدیون این اقا هستم توضیحاتش عالیهههه

بخدا باورت نمیشه

من همیشه تو ریاضی شیش و هفت میزدم

تا اینکه مدرسمو عوص کردم سال نهم ی دبیر داشتیم همش فیلمای این اقارو میفرستاد

من اون سال ریاضیو ۲۰ شدمممم