2777
2789

خیلی سخت شده زندگیمون حقوق ها کفاف زندگیمونو نمیدن جوونم دلم همه چیز میخواد و نمیتونم بخرم دلم میخواد برم بیرون نمیتونم پول ندارم دلم میخواد برم باشگاه پول ندارم برم کلی بدهی قسط و قرض دارم تا بهمن ماه یه میوه درست و حسابی تو خونمون نیست بخوریم دلم انار میخواد نارنگی موز خیلی سخت شده شرایط زندگیمون لباس خریدن که دیگه تمام شده مخصوصا لباس خونه دلم پول میخواد دلم مسافرت میخواد چند ساله نتونستیم همون مسافرت‌های بدرد نخور رو هم بریم آقا خیلی سخت میگذره دلم شوهر میخواد بچه میخواد زندگی خودمو میخواد ولی چون بابام پولدار نیست و ماشین آنچنانی نداریم خواستگار ندارم حتی خیلی سخت شده زندگی برام هرچی دلم میخواد رو ندارم حتی پول ندارم کار جدیدی شروع کنم بشه کمکی واسم هی میرم فروشگاه های آنلاین رو چک میکنم چیزاش نو میزارم تو سبد نمیتونم بخرم میذم بیرون جوونای همسن من چه تیپایی که ندارن منم مانتو شلوار ساده ظاهر ساده دو ساله آرایشگاه نتونستم برم حتی موهامونو هممون تو خونه کوتاه میکنیم خودمون غذا فقط یه وعده در روز مپزیم پختنی هست قبلا فست فودی چیزی می‌خوردیم یا یه بستنی یه چیزی بهونه از خونه بیرون رفتن میشد یه اش و سوپ یه رستوران یه تفریح وااای الان مدتهاست اصلا پول برا هیچ کدوم اینا نداریم حتی نمیتونیم مواد اولیه فست فود بخریم نو خونه درست کنیم خلاصه که من همههه ی تلاشمو کردم ولی این حق من نبود که سهمم از تمام آرزوهام بشه نرسیدن بچه که بودم همه تو سن الان من شوهر داشتن خونه زندگی عروسی میگرفتن تیپ میزدن دلم خون شده دلم همه چی میخواد و هیچی فراهم نیست سر کار بگی رفتم درس بگی خوندم اصلا جواب نیست هیچکدوم حقوقمون کفاف همون غذا رو بیشتر نمیده همونم به زووور دیگه میوه نمیشه خرید و لبنیات و آجیل که سالهاست چی بشه کمی بگیریم برا جلو مهمون خسته شدم خدا روشکر ناشکری نمیکنم ولی خیلی سخته هر روز هر روز هر روز زندگی سخت تر و سخت تر میشه این چه زندگی هست از اعماق وجودم خسته ترینم من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم دردل و دل کنید خانوما از آرزوهاتون از چیزهایی که قبلا میتونستید بخرین و الان نمی‌تونید از وقت هایی که ادم میره فروشگاه و پولش کافی نیست مجبوره جلو بقیه جنس هارو بزاره سر جاش از جلوی ميوه فروشی کبابی و شیرینی ف

روشی ترشی فروشی سوپری لباس مجلسی کفش فروش از جلو هر کدوم رد میشم دلم میخواد و جیبم خالیه خالی انقد جون کندم انقد درس خوندم از سن خیلی کم سر کار رفتم من خلاصه که خیلی سخت و طاقت فرسا شده زندگی 

عزیزم کاش بتونی هر جور شده یه کار جور کنی کمی از حسرت های دل قشنگت برآورده بشه تمام تلاشت رو کن ،دعا ...

حقوق دارم کار هم حقوق خیلی کمه حقوق اداره کار هفت تومن پول هست ولی دخل و خرج خیلی وقته با هم نمیخونه

نه بابا خرج دانشگاه میشه شهریه و هزار تا کوفت دیگه واقعا کفاف نمیده

عزیزم انشالله در کار پیشرفت میکنی و حقوقت بیشتر میشه.ازدواج میکنی و با همسرت زندگی رو میسازی.زندگی کلا همینه آدم باید همش تلاش کنه

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

فکر کنم فقط ما زندگیمون به فنا رفته این چند سال بدبخت شدیم ماشاالله همتون خیلی وضع مالیت ن خوبه یعنی هیچ کس تجربه مشابه نداره مثلا من خودم دندانپزشکی بخاطر هزینه هاش دو تا دندون خیلی خراب دارم نمیتونم برن درست کنم خیلی گرونه یا مامانم باید بره دکتر واین ها مدت هاست نداره هزینه شو واي خیلی وحشتناکه وضع جز آه کشیدن هیچ کاری از ستم بر نمیاد دیگه یا شاید تهران انقدر خرج زندگی ها بالاست شما کجا زندگی می‌کنید؟؟؟ 

اکثرا همینن

خیلی وحشتناکه خیلی بیچارگی بیداد میکنه نفس نمیشه کشید از سر جامون نمیتونیم جم بخوریم بخاطر بی پولی پس اینا که سوار ماشین مدل بالا میشن لباس خوب میپوشن همش دنبال گردش و تفریح اونا از کجا میارن من تا یادمه یا درس خوندم یا سر کار بودم الان چیزی ندارم جز بدهکاری دلم خون شده خون

عزیزم انشالله در کار پیشرفت میکنی و حقوقت بیشتر میشه.ازدواج میکنی و با همسرت زندگی رو میسازی.زندگی ک ...

والا فکر نمی‌کنم تو این گرونی کسی دختر یه ادم معمولی رو خواستگاری کنه همه دنبال پولن حتی به قیافه طرف نگاه نمیکنن حقوقمم بیشتر میشه هر سال ولی دقیقا سر عید که همه چی گرون میشه آرزوهام دارن نابود میشن و کاری از ستم ساخته نیست 

خیلی وحشتناکه خیلی بیچارگی بیداد میکنه نفس نمیشه کشید از سر جامون نمیتونیم جم بخوریم بخاطر بی پولی پ ...

پول تو درس نیس تو کار آزاده مگه اینکه از طریق درس مهاجرت کنی که اونم پول می خواد