خیلی سخت شده زندگیمون حقوق ها کفاف زندگیمونو نمیدن جوونم دلم همه چیز میخواد و نمیتونم بخرم دلم میخواد برم بیرون نمیتونم پول ندارم دلم میخواد برم باشگاه پول ندارم برم کلی بدهی قسط و قرض دارم تا بهمن ماه یه میوه درست و حسابی تو خونمون نیست بخوریم دلم انار میخواد نارنگی موز خیلی سخت شده شرایط زندگیمون لباس خریدن که دیگه تمام شده مخصوصا لباس خونه دلم پول میخواد دلم مسافرت میخواد چند ساله نتونستیم همون مسافرتهای بدرد نخور رو هم بریم آقا خیلی سخت میگذره دلم شوهر میخواد بچه میخواد زندگی خودمو میخواد ولی چون بابام پولدار نیست و ماشین آنچنانی نداریم خواستگار ندارم حتی خیلی سخت شده زندگی برام هرچی دلم میخواد رو ندارم حتی پول ندارم کار جدیدی شروع کنم بشه کمکی واسم هی میرم فروشگاه های آنلاین رو چک میکنم چیزاش نو میزارم تو سبد نمیتونم بخرم میذم بیرون جوونای همسن من چه تیپایی که ندارن منم مانتو شلوار ساده ظاهر ساده دو ساله آرایشگاه نتونستم برم حتی موهامونو هممون تو خونه کوتاه میکنیم خودمون غذا فقط یه وعده در روز مپزیم پختنی هست قبلا فست فودی چیزی میخوردیم یا یه بستنی یه چیزی بهونه از خونه بیرون رفتن میشد یه اش و سوپ یه رستوران یه تفریح وااای الان مدتهاست اصلا پول برا هیچ کدوم اینا نداریم حتی نمیتونیم مواد اولیه فست فود بخریم نو خونه درست کنیم خلاصه که من همههه ی تلاشمو کردم ولی این حق من نبود که سهمم از تمام آرزوهام بشه نرسیدن بچه که بودم همه تو سن الان من شوهر داشتن خونه زندگی عروسی میگرفتن تیپ میزدن دلم خون شده دلم همه چی میخواد و هیچی فراهم نیست سر کار بگی رفتم درس بگی خوندم اصلا جواب نیست هیچکدوم حقوقمون کفاف همون غذا رو بیشتر نمیده همونم به زووور دیگه میوه نمیشه خرید و لبنیات و آجیل که سالهاست چی بشه کمی بگیریم برا جلو مهمون خسته شدم خدا روشکر ناشکری نمیکنم ولی خیلی سخته هر روز هر روز هر روز زندگی سخت تر و سخت تر میشه این چه زندگی هست از اعماق وجودم خسته ترینم من