2777
2789
عنوان

سکه سود داره برای پس انداز؟؟؟

732 بازدید | 19 پست

الان میگین با یذره پولش چقد تاپیک میزنه😁😂😛خانوما من ماهی ۱تومن میخوام پس انداز کنم سکه بخرم ۵۰سوتی از ۱۵۰هست 

میخوام هرماه ۱۰تا از اینا بخرن

الان ۱۹سالمه بنظرتون هرماه ۱۰تا بخرم تا مثلا ۱۰سال دیگه سودی میکنم؟؟پارسیان میخرم من

امروز استارت زدم از طلا فروشی معتبر رفتم ۵تا پارسیان ۵۰سوتی گرفتم

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مملکت صاحاب نداره. هر روز قیمت ها میره بالا. طلا قبلا میگفتن برای سود بلند مدته. ده سال پیش من سکه میخریدم هشتصد هزار تومن. الان ببین چنده.  همین دو سال پیش قیمتش حدود پانزده تومن بود. پس دیگه حتی کوتاه مدت هم سوده. حتی سود هم نباشه، باعث میشه پولت بیخود خرج نشه. انجام بده

سود داره ولی دراز مدت بعدم یه تکیه بخر 10تا بخری 10بار باید اجرت بدی ولی یدونه بخری یدونه اجرت میدی

ن بابا دیگه ۱۵۰تومن چیه اجرتش چی باشه

اره مثله برا دراز مون حداقل تا ۳۰سالگیم

میشه بهش ب چشم‌ی پس انداز و تکیه گاه نگاه کرد؟کمکی بهم میکنه تا ۲۰سال دیه؟

این مملکت صاحاب نداره. هر روز قیمت ها میره بالا. طلا قبلا میگفتن برای سود بلند مدته. ده سال پیش من س ...

اره چون من پشتوانه ای ندارم 

از خانوادم خیری ب من نمیرسه 

سرهمین میگم فقطططط بخرم گ تا وقتی بشه ۳۰سال اینام ی سودی کنم 

و اینکه کل یک میلیون رو یک چیز بخر نه چند تا پارسیان. این جوری اجرت می افته. میتونی هر دو ماه بری یه تیکه کوچیک بخری. مثلا گوشواره نوزاد دست دوم. تو شهر من یه سری طلافروش هستند که با اجرت خیلی کم طلای دست دوم میدن. یا هر دو ماه یه پارسیان نیم گرمی یا یک گرمی بخری. بهتر از خرده ریزه است

به جای ۵۰ سوتی ده تا یدونه بگیر مثلا یدونه ۷۰۰ سوتی(البته الان قیمت ها رو نمی‌دونم همینجوری گفتم ۷۰ ...

اره اینم میشه

و اینکه کل یک میلیون رو یک چیز بخر نه چند تا پارسیان. این جوری اجرت می افته. میتونی هر دو ماه بری یه ...

اخه میدونی اجی

من اینطوریم نمیتونم پولو نگه دارم 

سریع تا ی ۲۰۰میاد دستم میرم میخرم ک خرج نشه

آدم نگهداری پول نیستم

سرهمین دونه دونه میخرم

جدی از کی مشورت گرفتی که پنج تا پنجاه سوتی گرفتی؟ میدونی نهایت چقدر ضرر می‌کنی ؟ زیر ۲۰۰ سوت نخرین 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اخه میدونی اجی من اینطوریم نمیتونم پولو نگه دارم  سریع تا ی ۲۰۰میاد دستم میرم میخرم ک خرج نشه ...

خب همون ماهی یک میلیون رو یک چیز بخر. ضرر میکنی اخه. ببین زیاد بشه خودت ذوقش رو داری و از خرج کردن دست میکشی. 

اخه میدونی اجی من اینطوریم نمیتونم پولو نگه دارم  سریع تا ی ۲۰۰میاد دستم میرم میخرم ک خرج نشه ...

وقتی پولت کمه همون کمه رو بخر اما وقتی بیشتر داری هم ۵تا نخر همونو یکی بخر 

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا