2777
2789

پشت کنکوری هستم و رشته انسانی  

یه بابای سخت‌گیر دارم که ذهنم همش مشغول حرفا و کاراشه

تا الان با خواسته خودم به سختی ازدواج نکردم و ازین بابت بابام اذیت میشه 

امشب با مشاور حرف زدم و از فردا قراره با برنامه پیش برم 

هدفم حقوق تهرانه 

پارسال روحیه خیلی بدی داشتم و ورود آدمای اشتباه این حال بد رو تشدید کرد در حدی ک باعث شد ۳ تا درسو بیوفتم 

به نظرتون اگه این ۷ ماه رو بکوب بخونم میتونم قبول شم؟🥲

من واقعا به حرفاتون نیاز دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه شرایطی شبیه تو داشتم مطمئن باش الآنم شروع کنی نتیجه شو میبینی  توی مسیرت باید از خیلی چ ...

ادمی نیستم ک دلبسته گوشی یا مهمونی و بیرون رفتن باشم

حتی خوابمم خیلی خوب میتونم کنترل کنم

انگیزمم دارم فقط این فکر و حس نتونستن اعصابمو خورد میکنه

اخ اسی جونم کلی حرف می‌خواستم بزنم اما یکم ناخوش احوالم 

خلاصه میگم

عزیزم تو فقط دوازدهم روبخونی ۷۵ درصد کنکور رفتی فکوشو بکن

معلومه که میشه نهایی هارو خوب بدی درصذ های کنکورت ۵۰ بشه بهترین رشته رومیاری

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

اخ اسی جونم کلی حرف می‌خواستم بزنم اما یکم ناخوش احوالم  خلاصه میگم عزیزم تو فقط دوازدهم روبخ ...

قربونت برم ایشالا بعدا میای میگی 

به نظرت با روزی حداقل ۸ ساعت اوکی میشه؟

قربونت برم ایشالا بعدا میای میگی  به نظرت با روزی حداقل ۸ ساعت اوکی میشه؟

آره اگه با تمرکز بخونی میشه از۴۰تست روزانه شروع کن

برسون به ۱۵۰ تا

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

من واسه هر درس روزی ۴۰ تا تست میزنم  ببین هوش خوبی دارم جوری که همه دبیرا واسه رتبه شدن من مطم ...

خب دیگه 

اعتماد به نفس داشته باش 

و استمرار داشته باش 

همین دوتا ♥️🌹

مرسی عزیزم  دقیقا دنبال مشکلم میگشتم من اعتماد به نفس ندارم

تو اشرف مخلوقاتی دختر به خودت ایمان داشته باش😍😁

ادمی نیستم ک دلبسته گوشی یا مهمونی و بیرون رفتن باشم حتی خوابمم خیلی خوب میتونم کنترل کنم انگیزمم ...

نگران نباش میتونی 

فقط شروعش یکم سخته رو روال بیوفتی همه چی درست میشه