2777
2789
عنوان

لکه قبل از پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 20 پست
حالم خیلی بد میشد، میرسید به سرم و این ماجراها، واسه همین دکتر تجویز کرد

مال منم شدیده 

قبل اینکه پری شروع شده ویتامین و اهن بخور حتی موقع پری 1هفته قبلشم شکرو پنیرو سردیجات نخوری دردات کم میشن 

قرص مخصوص برا شکم درد بگیر اسمش یادم نیس یروز قبلش برو ب کمپلکس یا نوروبیون بزن 

تا اخر ک نمیتونی همش اون قرصو بخوری

یکی میگف باعث کیست شد برام 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال منم شدیده  قبل اینکه پری شروع شده ویتامین و اهن بخور حتی موقع پری 1هفته قبلشم شکرو پنیرو س ...

مکمل و تقویتی و این چیزا که مرتب استفاده میکنم اتفاقا ولی خب پنیر و سردیجاتو خیلی دقت نداشتم روش، حتما سعی میکنم رعایت کنم، مرسی عزیزم، البته فک کنم دو سه ماهه که این قرصو اینجوری مصرف میکنم، قبلا اصلا انقدر پریودام داغون نبود  آزمایشامم همه چیز خوب بود، نمیدونم چرا اینجوری شده

مکمل و تقویتی و این چیزا که مرتب استفاده میکنم اتفاقا ولی خب پنیر و سردیجاتو خیلی دقت نداشتم روش، حت ...

حتما بخاطر قرصه دیگ نخور لبنیات سردیجات 1هفته قبلش رعایت کن میبینی دردت کم شده حتی قندوشکر مواد غذایی آماده سوپرمارکتی. بابونه دم کن چیزای گرم 

داخل کیسه نمک دریا بریز موقع پری بذار رو شکمت روز اول بخودت برسی بعدش کم میشه متاسفانه مال منم افتضاحه یبار بدجور فشارم افتاد خونریزیمم شدیدههمیشه کمخونی دارم  بمنم مفنامیک دادن نخوردم بنظرم اون لایه باید بریزه بهرحال بمونه باعث ضحامت میشه 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠