2777
2789
عنوان

کیا هدفشون فرهنگیانه

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 34 پست
خب مگه همون مصاحبه حساب نمیشه  چرا من نمیفهمم😐🤦

نه مصاحبه میری اونجا ازت سوال میپرسن

انتخاب رشته یعنی میری تو سایت با توجه به دفترچه انتخاب رشته

رشته های مورد نظرت رو به ترتیب اولویت انتخاب میکنی

البته از دی تحقیقات محلی شروع میشه

یعنی میان تحقیقات تو مدرسه و محله و....

نه مصاحبه میری اونجا ازت سوال میپرسن انتخاب رشته یعنی میری تو سایت با توجه به دفترچه انتخاب رشته ر ...

خب وقتی رتبه نمیدونیم چجوری انتخاب رشته کنیم

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐چ عجیب  یعنی بدون اینکه بدونیم رتبمون چنده انتخاب رشته کنیم

بله چون مهم‌رتبه نیست

مهم درصد قبولی و مصاحبه و توانایی هاست

ممکن کسی با رتبه ۲۰ هزار قبول بشه چون مصاحبه ش خوب بوده

نه مصاحبه میری اونجا ازت سوال میپرسن انتخاب رشته یعنی میری تو سایت با توجه به دفترچه انتخاب رشته ر ...

چقد مزخرف شده امسال

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
بله چون مهم‌رتبه نیست مهم درصد قبولی و مصاحبه و توانایی هاست ممکن کسی با رتبه ۲۰ هزار قبول بشه چون ...

وای من خیلی استرس دارم 

بنظرت قبولی راحت ترع یا سخت تر

بله چون مهم‌رتبه نیست مهم درصد قبولی و مصاحبه و توانایی هاست ممکن کسی با رتبه ۲۰ هزار قبول بشه چون ...

وا😐

یعنی امسال حتی تراز هم مهم نیست؟!

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
چقد مزخرف شده امسال

اره و مطمعنن سال بعد برمیدارن این مسخره بازی رو

هرسال یک چیزی رو میارن

سال بعدش برمیدارن

مثل کنکور دو مرحله ای که گفتن سال بعد دیگه نیست

و اصلا فکرنمیکنن تو اون سال چندتا بچه نابود میشن

تو متولد چندی

وا😐 یعنی امسال حتی تراز هم مهم نیست؟!

خود سازمان سنج هم نمیدونه داره چیکار میکنه

وا😐 یعنی امسال حتی تراز هم مهم نیست؟!

اونا تو دعوت به مصاحبه و نتیجه نهایی مهم

و مهم تر از همه مصاحبه و امتحانات نهایی

۲۵ درصد کنکور

۲۵ درصد مصاحبه

۵۰ درصد امتحانات نهایی

که انتخاب رشته دی ماه

از دی ماه تحقیقات محلی شروع میشه

مصاحبه حدود خرداد_تیر و چون هنوز امتحانات نهایی نیومده

پس بر اساس نتیجه کنکور که ۶۰ درصد درسای اصلی و ۴۰ درصد اون سه تا کتاب خود فرهنگیان دعوت میشن به مصاحبه

در اخر اگه تو مصاحبه ت خوب بوده باشه و اولویت اول انتخاب رشته تت ابتدایی باشه مثلا و ببینن توش خوبی و کنکور و نهاییت هم خوب باشه قبول میشی😑

اره و مطمعنن سال بعد برمیدارن این مسخره بازی رو هرسال یک چیزی رو میارن سال بعدش برمیدارن مثل کنکو ...

من ۸۴ 

اونا تو دعوت به مصاحبه و نتیجه نهایی مهم و مهم تر از همه مصاحبه و امتحانات نهایی ۲۵ درصد کنکور ۲۵ ...

بهمون میگن ک میخوان تحقیق کنن؟

وای من خیلی استرس دارم  بنظرت قبولی راحت ترع یا سخت تر

بستگی داره

به این که همه اینا نمایشی باشه یانه

چون امسال خیلی معلم میخوان پس بیشتر از پارسال میگیرن و نیازدارن

پس یا همه اینا نمایشی که ببینن کیا واقعا میخوان بیان و میان پای کار با همه سختی ها

یا واقعا ریز به ریز میخوان برن جلو که اگه اینجوری باشه خیلی سخته