2777
2789
عنوان

مادرم اومده خونمون شوهرم همش تو گوشیه

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من یه بار دقیقاً شوهرم یه همچین کاری رو داشت می‌کرد توی گوشی برنامه بازی ریخته بود که هر جایی که می‌رفتیم سرش تو گوشی بود فرقی نمی‌کرد خونه خانواده خودش باشه خونه خانواده من باشه یا اصلاً مهمون اومده باشه یه جور حالت اعتیاد پیدا کرده بود به این بازی چون سر کارش سرش شلوغه و مثلاً مسئولیتش زیاده نمی‌تونست بازی بکنه عملاً از همه تایمی که توی خونه بود استفاده می‌کرد که این بازی رو انجام بده که آخر یه روز من جلوی خاله خودش با داد گفتم بسه دیگه گوشی رو جمع کن از کی خاله داره تو رو صدا می‌کنه که بعد از رفتن خالش یه بحثی با هم کردیم که شوهرم گفت چرا اینجوری گفتی جلوی خالم چرا داد زدی گفتم اعصابمو به هم ریختی من چند وقته این بازی رو ریختی توی گوشیت هر موقع میریم خونه خانواده خودم بابام حالتو می‌پرسه اصلاً اهمیت نمیدی میریم خونه خانواده خودت همینجور مهمون میاد خونواده تو خونمون به جای اینکه احترام بزاری کلت تو گوشی خب طرف که فکر نمی‌کنه تو داری بازی می‌کنی طرف فکر می‌کنه تو از اینکه اون اومده خونمون ناراحتی که داری این رفتارو می‌کنی که واقعاً همون شد دیگه بازی کردن با گوشی رو گذاشت کنار

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

خب این همه ی ماجرا نیست،اصل قضیه رو‌بگو

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بهش با زبون خوش ميگفتي عزيزم ميدونم خسته اي ولي كاش يكم پيشمون بشيني مامان معذب نشه شايد خواسته شما ...

نه اخه رفتارشم بد شده یکم حس میکنم خوشش نمیاد مامانم اومده دوسه بارم سرم داد زد جلو مامانم

نه اخه رفتارشم بد شده یکم حس میکنم خوشش نمیاد مامانم اومده دوسه بارم سرم داد زد جلو مامانم

پس بگو ميدونم راحت نيستي ولي لطفا بخاطر من يكم ملاحظه كن

منم هميشه خاطر تو برام عزيزه كه جلو خانوادت رعايت ميكنم

🌵قضاوت كردن در مورد ديگران در واقع دعوت همان قضيه به زندگي خودمان است🌸