سلام دوستان مادرم از شهرستان اومده خونمون دو سه روز بمونه دیشب شوهرم از سرکار اومد لباساشو در اورد رفت ی گوشه هندزفری کرد گوشش و فیلم نگاه میکرد من خیلی ناراحت شدم چکار کنم با این رفتارش خیلی دلم شکست اصن تحویل نگرفتمون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین من یه بار دقیقاً شوهرم یه همچین کاری رو داشت میکرد توی گوشی برنامه بازی ریخته بود که هر جایی که میرفتیم سرش تو گوشی بود فرقی نمیکرد خونه خانواده خودش باشه خونه خانواده من باشه یا اصلاً مهمون اومده باشه یه جور حالت اعتیاد پیدا کرده بود به این بازی چون سر کارش سرش شلوغه و مثلاً مسئولیتش زیاده نمیتونست بازی بکنه عملاً از همه تایمی که توی خونه بود استفاده میکرد که این بازی رو انجام بده که آخر یه روز من جلوی خاله خودش با داد گفتم بسه دیگه گوشی رو جمع کن از کی خاله داره تو رو صدا میکنه که بعد از رفتن خالش یه بحثی با هم کردیم که شوهرم گفت چرا اینجوری گفتی جلوی خالم چرا داد زدی گفتم اعصابمو به هم ریختی من چند وقته این بازی رو ریختی توی گوشیت هر موقع میریم خونه خانواده خودم بابام حالتو میپرسه اصلاً اهمیت نمیدی میریم خونه خانواده خودت همینجور مهمون میاد خونواده تو خونمون به جای اینکه احترام بزاری کلت تو گوشی خب طرف که فکر نمیکنه تو داری بازی میکنی طرف فکر میکنه تو از اینکه اون اومده خونمون ناراحتی که داری این رفتارو میکنی که واقعاً همون شد دیگه بازی کردن با گوشی رو گذاشت کنار
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔