2777
2789
عنوان

مادرم اومده خونمون شوهرم همش تو گوشیه

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 38 پست

ای بابا بازم اعتیاد به گوشی شاید واقعا منظوری نداره میخواد شما حرفاتونو بزنید.   برا مامانت توضیح بده که مدلشه مثلا و میخواد ما با هم راحت باشیم 

میتونی به خودشم‌پیام  بدی و با لحن خوب ازش بخواهی 

اتفاقا امروز داشتم توی ایتا کانار همسرداری قلق همین پیام دادن به شوهرو می دیدم  نمونه هاشو با جواب شوهرا گذاشته بودن. گفتم این خانمه چقدر آتیش پاره شدن😂

یعنی شع.ورش نمیرسه باید با مهمون تعریف کنه؟ مستقیم بهش بگو که میای خونه بابام مگه اینطوری رفتار میکن ...

نمیدونم والا چرا اینجوری شده . مامانم انقد دوسش داره احترامشو داره همیشه طرف اونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامانت توضیح بده که شوهرت کلا کم‌حرفه که به خودش نگیره سعی کن میونه شون شکراب نشه

ن بابا مامانم اصن ناراحت نشد گفت بزار فیلم نگاه کنه میره سرکار میاد خسته س حالا میخاد ی فیلم نگاه ولی من خودم دلم شکست

اخه خجالتی نیست اصن خلیم خوب بودن با مامانم نمیدونم چش شد یهو

خوب وقتی سر حال بود ازش بپرس مشکلی پیش اومده حس میکنم ناراحتی با احترام و ملایمت مستقیم نگو به خاطر مامانته که یه وقت بدتر نشه باهاش حرف بزن و تا سبک بشه شاید نیاز به توجه داره دلش گرفته 

خوب وقتی سر حال بود ازش بپرس مشکلی پیش اومده حس میکنم ناراحتی با احترام و ملایمت مستقیم نگو به خاطر ...

اره فکنم دلش گرفته چونکه نتونسته این ماه به مادر عزیزش پول بزنه تو تاپیکای قبلی گفتم قسطامون زیاد ماهی یکی دوتومن میمونه برا خودمون ک ماهی ی تومنشو میداد به مادرش بااینکه اصن نیاز ندارن و مواد غذایی خونمو مادرم میداد منم بهش گفتم راضی نیستم به مادرت پول بدی