2777
2789

سلام دوستان مادرم از شهرستان اومده خونمون دو سه روز بمونه دیشب شوهرم از سرکار اومد لباساشو در اورد رفت ی گوشه هندزفری کرد گوشش و فیلم نگاه میکرد من خیلی ناراحت شدم چکار کنم با این رفتارش خیلی دلم شکست اصن تحویل نگرفتمون

چرا؟

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش با زبون خوش ميگفتي عزيزم ميدونم خسته اي ولي كاش يكم پيشمون بشيني مامان معذب نشه

شايد خواسته شما راحت باشين

🌵قضاوت كردن در مورد ديگران در واقع دعوت همان قضيه به زندگي خودمان است🌸

برو هندزفری و از گوشش دربیار بگو آخ که منتظرم ننت بیاد چشم بند میزنم تو خونه راه میرم صبر کن احترام گذاشتنات و جبران میکنم عزیز دلم 

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!

شوهرت ادب خانوادگی نداره 

آدم مهمون میاد خونش باید پیشش بشینه ومهمانداری کنه 

اینجوری که دل مهمون میشکنه 

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای   

چیزی که عوض داره گله نداره 

اصلا هم بهش چیزی نگو 

وقتی مقابله به مثل کردی بالاخره به حرف میاد اونموقع بگو فکر کردم رسمتونه

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔