2777
2789
عزیزم وقتی آزمایش الکتروفروزت سالمه یعنی اصلا تالاسمی نداری که بخواد مینور باشه آلفا باشه بتا باشه ...

من آز ازدواج دادم  mch ام فقط پایین بود یه ماه قرص خوردم موقع پریود رفتم باز پایین بود از یک کمتر الکتروفورز نوشتن نیومد طرف خودم رفتم بیرون دادم سالم بود دکتر گفت نداری ولی همش میگم نکنه ناقلش باشم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه mcv mch لب مرز بود مشکوک به تالاسمی شدیم ولی آزمایش هموگلوبین الکتروفورز دادیم اکی بود

ببخشید شمامیتونید ازمایش تاپیک منوببینید خیلی نگرانم براتون دعامیکنم😢😓😓میخوام ببینم میتونم بینیموعمل کنم

ببخشید شمامیتونید ازمایش تاپیک منوببینید خیلی نگرانم براتون دعامیکنم😢😓😓میخوام ببینم میتونم بینیمو ...

Rbc بالاست یعنی گلبول های قرمزت زیاده، اصطلاحا میگن غلظت خون داری، mch یکم پایینه که این دوتا مهم نیست و تو عملت تاثیری ندارن

ولی ptt یه مقدار بالاست یعنی خونت دیر لخته میشه که این برای عمل فاکتور مهمیه، اون 15 sec که نوشته یعنی ۱۵ ثانیه طول کشیده خونت لخته شه بعد از اینکه ماده منعقد کننده زدن

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
Rbc بالاست یعنی گلبول های قرمزت زیاده، اصطلاحا میگن غلظت خون داری، mch یکم پایینه که این دوتا مهم نی ...

خون دیرلخته شدن بده ؟باید جیکارکنم ک خوب بشم من یه مدته کلا بازوم ران پام کبودی های زیادی زده ب این ربط داره؟

خون دیرلخته شدن بده ؟باید جیکارکنم ک خوب بشم من یه مدته کلا بازوم ران پام کبودی های زیادی زده ب این ...

بله بده مخصوصا برای جراحی مهمه ولی احتمال داره باز عملتون کنن ولی پیگیر باش خدایی نکرده بیماری بدی نداشته باشی چیز مهمیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خون دیرلخته شدن بده ؟باید جیکارکنم ک خوب بشم من یه مدته کلا بازوم ران پام کبودی های زیادی زده ب این ...

حالا خدارو شکر که پلاکتت نرماله پس به اون ربط نداره به چیز دیگه مربوطه حتما برو دکتر تشخیصش بدن که مشکل از کجاست

1
5
10
15
20
25
30
35
40