2777
2789
آلفا یا بتا بودنش فقط با آزمایش ژنتیک مشخص میشه ولی اینکه تالاسمی داری یا نه با آزمایش خون hb الکترو ...

من آزمایش الکتروفورز دادم دکترم گفت سالم سالمی ولی تو ازمایشگاه ازدواج که فقط ازمایش خون داده بودم گفت شاید ناقل خاموش باشی ولی همش تو ذهنمه نکنه الفا باشم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من آزمایش الکتروفورز دادم دکترم گفت سالم سالمی ولی تو ازمایشگاه ازدواج که فقط ازمایش خون داده بودم گ ...

الکتروفورز دقیق تره ولی اگه خیلی اذیتی برو آزمایش ژنتیک بده

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الکتروفورز دقیق تره ولی اگه خیلی اذیتی برو آزمایش ژنتیک بده

الکتروفروزم دکتر فوق تخصص خون گفت سالم سالمی ولی اون مرکز بهداشت اونجور گفت همش تو ذهنمه 

آزمایش ژنتیک چقدره هزینش

الکتروفروزم دکتر فوق تخصص خون گفت سالم سالمی ولی اون مرکز بهداشت اونجور گفت همش تو ذهنمه  آزما ...

مرکز بهداشت کلا همینطوریه به ما مجوز برا عقد نمیدادن یه ماه دووندنمون آخرم رفتیم همین آزمایش دادیم و پیش متخصص خون رفتیم نامه گرفتیم تا بیخیال شدن (تازه بعدش تا ۶ ماه زنگ میزدن میگفتن حتما برید آز ژنتیک بدید)

هزینه آز ژنتیکم نمیدونم ولی میدونم گرونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرکز بهداشت کلا همینطوریه به ما مجوز برا عقد نمیدادن یه ماه دووندنمون آخرم رفتیم همین آزمایش دادیم و ...

مگه میشه از بیرون نامه گرفت 

شما قرض اهنم خوردین

آره پزشک معتمد خودشون بود قرص آهنم خوردیم داشتیم غلظت خون میگرفتیم دیگه

یه نفر به من گفت با ازمایش الکتروفورز ناقل تالاسمی مشخص نمیشه همون الفا تالاسمی خاموش نمیدونم چقدر درسته یا نه؟

یه نفر به من گفت با ازمایش الکتروفورز ناقل تالاسمی مشخص نمیشه همون الفا تالاسمی خاموش نمیدونم چقدر د ...

عزیزم وقتی آزمایش الکتروفروزت سالمه یعنی اصلا تالاسمی نداری که بخواد مینور باشه آلفا باشه بتا باشه

اینی که میگی برا کسیه که الکتروفورزش میگه تالاسمی داره ولی آلفا و بتاشو نمیتونه تشخیص بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه نفر به من گفت با ازمایش الکتروفورز ناقل تالاسمی مشخص نمیشه همون الفا تالاسمی خاموش نمیدونم چقدر د ...

ولی باز میتونی بری پیش متخصص ازش بپرسی خیالت راحت شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی باز میتونی بری پیش متخصص ازش بپرسی خیالت راحت شه

شما هم زوج مینور هستید؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

میشه یکم درمورد تالاسمی توضیح بدید.

یکی که داشتیم برای ازدواج باهم آشنا میشدیم گفت تالاسمی داره و یه چیزایی درمورد آزمایش ژنتیکش گفت که یه مشکلی تو آزمایشش هست.من این چیزارو بلد نبودم اصلا متوجه نشدم چی میگه

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
نه mcv mch لب مرز بود مشکوک به تالاسمی شدیم ولی آزمایش هموگلوبین الکتروفورز دادیم اکی بود

خدا رو شکر

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم