2777
2789

گوشی شوهرم گم شده از صبح تا حالا هرجا و بگید گشتیم حتی تو یخچال و کابینت و زیر تخت و...و صبح هم مطمنه دیده گوشی رو...اما الان آب شده رفته تو زمین 😥

ممکنه این موجودات ماورایی برداشته باشن؟آخه شب هم خواب بد از همونارو دیده شوهرم😰

توروخدا اگه دعا یا راهکاری چیزی بلدین بگید چطور پیداش کنیم😱

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشه روسریتو گره بزن بگو ننه کیبانو گوشیو پیدا کن برات اش بپزم.من گوشوارم خونه مادرم گم شد گوشه روسریمو گره زدم اومدم خونه خودم بعداز سه ماه همون روسریو پوشیدم رفتم خونه مادرم گفتم تا گوشوارم پیدا نشه گره روسریو باز نمیکنم ک رفتم دیدم پارکینگ خونه بابامه درست دمه چاه فاضلاب بعد گره رو باز کردم بنظرم شوهرت گوشه پیرهنشو گره بزنه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
این خرافات چیه بابا،منم انگشترم توخونه گمشده پیدانمیشه

من به این چیزا فکر نمی‌کنم اما عجیبه که هیچ جا نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
گوشه روسریتو گره بزن بگو ننه کیبانو گوشیو پیدا کن برات اش بپزم.من گوشوارم خونه مادرم گم شد گوشه روسر ...

چمیدونم والا...آخه پیرهن گره زدن چه تاثیری داره😥🙄

1
5
10
15
20
25
30
35
40