2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شده یه راه حل منطقی بهم بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 26 پست

عزیزم خالمه چند روز پیش نامزد کرده و یه چیزی به نامزدش میگه نامزدش هم اونوبه شوهر اون یکی خالم میگه

حالا دیشب داییام وسایلش رو پس فرستاده که این ادم مرد زندگی نیست و هر چی التماس میکنه طرف راضی نمیشن

واقعا نامزدت حق داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش زنگ زدم که اشتباه کردم گفت میخواستی اشتباه نکنی الان هم فقط جلو همونا جوابت میدم که نخوای زحمت ب ...

به نظرم از گروه لفت بده دوستاتو‌هم ببوس بذار کنار.

بهش بگو به خاطر تو اینکارو میکنم تا از دلت دراد.

همون دوستا زندگیتو از هم میپاشناا از من گفتن

من هم چند تا دوست دارم که حتی نمیدونیم شوهرامون‌چیکار هستن چه برسه به اینکه ریز زندگیمونو پخش کنیم فقط یه وقتایی جمع میشیم میریم بیرون سالی دو سه بار اونم.به یاد قدیما.

به نظرم از گروه لفت بده دوستاتو‌هم ببوس بذار کنار. بهش بگو به خاطر تو اینکارو میکنم تا از دلت دراد. ...

یکی از دوستام ازش خوشش میاد جوری که همش میخواد بهش بچسبه یا مخش رو بزنه بعد نامزد من اصلا محلش نمی‌ده و کلا به چشم تعهد داشتنش رو دیدم منم اسکرین شات پیام هامون رو فرستادم تو گروه که این بیخیال نامزدم شه و فوری هم پاک کردم منتهی دید چیکار کردم و دعوامون شد 

بهش زنگ زدم که اشتباه کردم گفت میخواستی اشتباه نکنی الان هم فقط جلو همونا جوابت میدم که نخوای زحمت ب ...

افتاده سر لج . بهش بگو من اشتباه کردم قبولم دارم ولی تو اشتباه منو تکرار نکن اگر اینکارو بکنی چه فرقی با منی که اشتباه کردم داری ؟‌

افتاده سر لج . بهش بگو من اشتباه کردم قبولم دارم ولی تو اشتباه منو تکرار نکن اگر اینکارو بکنی چه فرق ...

کلا یه شخصیت مغرور و منطقی داره گاه گاهی هم لجبازی داره