2777
2789

سلام وقت همگی بخیر و شادی 

منو نامزدم با هم دوستای مشترک زیاد داریم و یه مدت پیش من یه کاری کردم که باعث شد ازم دلخور بشه دو شب پیش اسکرین شات از پیام هامون رو تو گروه دوستامون فرستادم و فوری پاک کردم منتهی دید چیکار کردم و بهم گفت که از الان به بعد فقط تو گروه پیش دوستامون جوابت میدم تو ریز جزئیات رابطه مون رو تو گروه میگی چه کاریه که تو پی وی باهات حرف بزنم

و اینکه الان در حال حاضر از هم دوریم خواهشاً بگید چه جوری ازش معذرت خواهی کنم و بگم متوجه شدم کارم اشتباه بوده ؟

کارتون واقعا اشتباه بوده.خیلی هم اشتباه بوده..به چه منظور گذاشتی آخه..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارتون واقعا اشتباه بوده.خیلی هم اشتباه بوده..به چه منظور گذاشتی آخه..

بله می‌دونم کارم اشتباه بوده الانم میخوام یه جوری ازش معذرت خواهی کنم که بدونه متوجه ی اشتباهم شدم 

خیلی راحت زنگ بزن بگو کارم اشتباه بوده و میدونم اشتباه کردم همین 

بهش زنگ زدم که اشتباه کردم گفت میخواستی اشتباه نکنی الان هم فقط جلو همونا جوابت میدم که نخوای زحمت بکشی همه چیز رو براشون تعریف کنی 

۲۱

سنت خیلی کمه.بچگی کردی خب

یکبار بهش زنگ بزن یا پیام بده بگو کارم اشتباه بود.بچگی کردم و معذرت خواهب کن

ولی فقط یکبار

دیگه نه التماس نه دلجویی

بعدش منتظر باش خودش حرصش میخابه

بهش زنگ زدم که اشتباه کردم گفت میخواستی اشتباه نکنی الان هم فقط جلو همونا جوابت میدم که نخوای زحمت ب ...

الان عصبیه 

تو هم اصلا دیگه در این مورد چیزی نگو

اگه کفت بگو من ب اشتباهم پی بردم و معذرت خواهی کردم…کش نده توضیح نده