2777
2789
عنوان

عرق بیش از حد دست و کف پا

254 بازدید | 27 پست

پسرم اینقدر کف دستهاش عرق میکنه که نمی تواند به راحتی روی کاغذ بنویسه 

یا با گوشی لمسی کار کنه 

اگه کسی باهاش دست بده حاش بد میشه ازبسکه دستش خیسه 

پاهاش هم تقریبا همینطوره ولی چون با پاها کار لمسی نمی کنه خیلی حس نمیشه 

موقع تناشای تلویزیون و بازیهای کامپیوتری بدتر میشه 

گسی تجربه داشته ؟ 

علتش چیه؟؟

چه دکتربی باید ببرمش ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بزرگتر بشه بهتر میشه چیز خاصی  نیست من و مامانم و خواهرمم اینطوریم کف دستش بوتاکس بزنه هر ۶ ماه یبار دیگ عرق نمیکنه بخاطر غده های لنفی و برون ریزه 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

بچه منم همینطوره ولی هنوز بچه س  راست میگید بعدها برای مشق نوشتن اذیتش میکنه دکتر هم بردم گفت ...

بله دقیقا پاسخنامه اش سر امتحانهای تست داغون میشه 

همیشه یک دستمال تو دستش که خیسه 

طفلک خودش خسته شده

یعنی چی؟؟ دستهاش را بوتاکس کنم ؟؟؟

کف دستاش بوتاکس یه ماده فلج کننده عضلاته باعث میشه   عرق نکنی ولی باید هر ۶ ماه تمدید کنی و پیش متخصص پوست انجام بدی نه توی آرایشگا 

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

منم همین بودم 

چاره ای نداره، به مرور خوب میشه 

مثلا درس که میخوندم کاغذ زیر دستم خیس میشد

ولی از نظر تیروئید چک کنین

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷