2777
2789
عنوان

یکی بگه چه جوری حالم خوب میشه

172 بازدید | 13 پست

پدرم بین من با خواهر هام خیلی فرق گذاشته تو تقسیم کردن خونه هاش و من خیلی خیلی ناراحتم اونم براش مهم نیست من باهاش قهر کردم هر چی ام میاد سمتم محل بهش نمیدم ولی یه خشم عجیبی دارم ازشون اصلا نمیتونم به ارامش برسم تا یاد‌نامردیش می آفتم گریه ام میگیره نمیخوام ببخشمش فقط نمیدونم چه جوری بی خیال بشم برم دنبال زندگیم برام مهم نباشن اینا دیگه 

دلتو دریا کن 

مال دنیا وفا نداره 

تجربه اشو دارم دل شکسته ای ولی لحظه خوب پدریشو مدام یادآوری کن دینی که داره سرت تا این نفرت کمرنگ بشه آروم بگیری. 

شیطونم مدام وسوسه میکنه سوره ناس رو خیلی بخون

سطح توقعاتت رو بیار پایین ...

فرض کن اصلا تو دنیا کسی رو نداری و سعی کن به اموالی که خدا بهت داده راضی باشی نه توقع از پدرت داری نه از بقبه..

یه جورایی میفهممت 

بابات ارثیه رو قبل از فوت تقسیم کرده؟؟؟

❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سطح توقعاتت رو بیار پایین ... فرض کن اصلا تو دنیا کسی رو نداری و سعی کن به اموالی که خدا بهت داده ر ...

مثلا به اونا خونه داده پنجاه میلیارد قیمتشه به منم خونه داده ده تومن قیمتشه تقسیم نمیشه گفت همه شو داده به اونا به منم یه چیزی داده دهنمو ببنده  

نه این نامرد رفت زن جوون گرفت روز عروسیش مامانم سکته کرد چند سال افتاد خونه مریض اخرشم دق کرد مرد & ...

به اینها فکر نکن 

شرایط منو تو یکی هست منم از بابام دلخورم 

تمام کارهایی که بابای تو انجام داده بابای منم انجام داده با این تفاوت که مادرم بعد ازدواج پدرم با دختر خاله احمقم عمل قلب باز کرد 

الان همه یکساله که هنوز خوب نشده 

و پدرم میگه تا زنده ام اموال برای خودم و بعدش میخوام وقف یا بدم به زنم 😑

گفتیم هر کار دوست داری بکن فرض میگیریم یتیم بودیم و پدر و مادر نداریم

اموال مادرم هم میگه میخوام بدم به پسرهام 🙃

در طول دوران بیماریش ما پرستار ۲۴ ساعته بودیم 

انگار دختر بودن خیلی جرم زیادی هست 

خدا کنه خودم به اموالی برسم از بقیه توقعی ندارم حتی همسرم

❤❤❤

خب اومد سمتت با احترام رک بهش بگو

تو پدر همه ما هستی

دستت درد نکنه

منم چشم دارم