2777
2789
عنوان

رفتارپسر دوسال و ده ماهم

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خیلی فرق دارن به نظرم قاطی میکنه بچه چند ماه دیگه بهش فرصت بده اگه حرف نزد ببرش گفتار درمانی رف ...

اخه اینا انقد یجورین گفتاردرمانگر ی ساله وقت گرفتیم توبه‌مون سه چارماه دیگس فک کن

یه مدت باش کار کن .ببین میتونه کلمه بگه شاید نیاز به تلاش بیشتر داره آخه من پسرم یهویی شروع کرد قبل ...

حس میکنم جرات نداره بش میگم بگو ماما میخنده میگه نه نه.ولی وقتی مجبور باشه یا آسیب ببینه میگه ما ما

دوسال و ده ماهه عزیزم خیلی ممنونم ک وقت صرف جوابم کردی🫂

خواهش میکنم جونم‌وظیفه ست

تا بابت تکلم بچه ت نگران شدی ده بار پشت سرهم باخودت تکرار کن این هنوز یه بچه ست 

بزار بچه ت روند طبیعی بدنشو طی کنه 

هرچی یه زمانی داره 

ما برای اینکه بقولی روون صحبت کنیم یا حتی  دو زبانه بشیم حداقل سی سال وقت صرف کردیم و دوازده سال مدرسه رفتبم 

اون بچه هنوز اول راهه 

من شاگرد دوسال و هفت ماه داشتم یک کلمه حرف نمیزد مامانش بیچاره تا مرز سکته رفته بود و دائم این بچشو با بچه قبلش مقایسه می‌کرد که یک سال و هفت ماهگی بعضی کلماتو میگفت همین که سه سالش شد بچه شزوع کرد به حرف زدن 😅حتی اولین کلمه ش خاله بود 😂😂به کمک مربیش میکفت خاله 😁مامانش از خوشحالی کل آموزشگاه رو شیرینی داد😂

درکل از منی که رشته تحصیلی و حوزه کاریم در این رابطه ست بشنو که نگرانی و باید کنار بزاری 

برای نگرانی حداقل تا سه سالگی وقت هست 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
حس میکنم جرات نداره بش میگم بگو ماما میخنده میگه نه نه.ولی وقتی مجبور باشه یا آسیب ببینه میگه ما ما

حتما باش کار کن من یه مدت دارو امگا ۳ و یه شربت مخصوص  تحرک مغز با تخم کبوتر زیاد بش دادم و تمرین زیاد روی دفتر کتاب نقاشی گوشی .قشنگ راه افتاد

دخترقشنگم خداروشکرتورودارم  ممنونم رنگ چشمات مث رنگ چشمای مامان فیروزه ایه

کارتون و گوشی و کتاب قصه زیاد میدید؟تو همین سایت دکتر ولا موسوی سرچ کن.شماره مشاورش خانوم فقهی رو بگیر..پسر منم همین مشکل رو داشت .دکتر ولا موسوی درمانش کرد

خدایا شفایم را از تو میخواهم و بس