2777
2789
عنوان

رفتارپسر دوسال و ده ماهم

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا مشاوره میگیری؟

به نظر من که بچه ی سالم و استانداردی هست.ولی 

خوب ببر چند جا دقیق بررسی کنن.خیالت راحت بشه.

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
نه متاسفانه😔😔

بعضی بچه ها دیر ب زبون میافتن. پسرها بیشتر

شاید سر زبون باز کردنش شما باردار بودید و زیاد باهاش هم کلام نشدی

با بچه باید حرف زد تا راه بیوفته. براش تخم بلدرجین اب پز کن بخوره برا هوشش و زبونش عالیه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اصلا.ماما هم نمیگه..مهد هم ک زبونش المانی بود 

یه مدت باش کار کن .ببین میتونه کلمه بگه شاید نیاز به تلاش بیشتر داره آخه من پسرم یهویی شروع کرد قبل ۲ سال و نیم هیچی نمیگفت

دخترقشنگم خداروشکرتورودارم  ممنونم رنگ چشمات مث رنگ چشمای مامان فیروزه ایه
اینجا مشاوره میگیری؟ به نظر من که بچه ی سالم و استانداردی هست.ولی  خوب ببر چند جا دقیق بررسی ...

عزیزم بردم صدجا.اینجا تو المان ی سال طول میکشه تحقیقات الان بد تحقیقات بد ی ساااال بماگفتن‌فقط چنتا علائم شبه اوتیسم داره و نمیشه گف اوتیسمه چون کوچیکه و گفتن ببریمش ی جایی مث odc ک مکانی هس که فزیوتراپ گفتاردرمانگر وارتوپد همه اونجان ولی چون خیلیاشون بزرگترازپسرمن و معلول ذهنی من و پدرش حس خوبی نداریم نمیخوایم بفرسیم

عزیزم من  توی یه آموزشگاه کودک کار میکنم 

نمیدونم والدین چه علاقه ای دارن که بخوان روی بچه هاشون الکی ایراد بزارن ‌باور کن حرف نزدن تا سه سال هم طبیعیه 

بچه ت هنوز دوسال و دوماهشه انتظار داری برات شاهنامه بخونه 😬بابا وا بده زن 

دختر خواهر شوهرم تا نزدیک سه سال و نیم هیچ حرفی نمیزد به حدی که همه نگرانش شدیم یهو افتاد روی حرف و جوری حرف میزد که گاهی مادرش میکفت کاش هیچ وقت حرف نمیزد 😂😂

ولی رفتارای بچه ت طبیعیه عزیزم 

حتما باید کل موهاتو چنگ بندازه ،کل وسایل خونه رو بشکنه تا بهش بگی نرمال 😬

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
اصلا.ماما هم نمیگه..مهد هم ک زبونش المانی بود 

عزیزم تا سه سالگی اشکال نداره حرف نزنه بعدش باید بره گفتار درمانی، ولی تو رو خدا جا قحطی بود چرا گذاشتین مهد زبان آلمانی 

خب بچه قاطی میکنه زبان مادریشم یادش میره

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی