2777
2789
عنوان

رفتارپسر دوسال وده ماهم🥲میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 58 پست
ببرش گفتار درمانی ممکنه از یه چیزی ترسیده باشه وقتی سه چهارماهه بود از خودش صدا تولید نمیکرد؟

بله همه چیش نرمال بود بله حس میکنم میترسه ی داداش ۷ماهه هم داره ک ازصداش جامیخوره 

خب اگه مجبور نیستی بزاری مهد ، خودت باهاش تو خونه وقت بگذرون . الان برای مهد رفتن خیلی کوچیکه به نظر ...

اخه نه اینکه تنهاییم همش میشینم فقه میخوام ک چرا نزاشتن بره مهد میگم نکنه این بشه اون بشه چشه پسرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اینا همش میخوان برچسپ بزنن ب پسرم اخه بچه های اینا از ی ماهگی مهدن انقد مستقلن اصلا شلوغ نیستن م ...

بخدا دختر من 1سالو 3ماهشه اصلا با هیچ اسباب بازی 

بازی نمیکنه کارش فقط شلوغ بازیه بیشتر با باباش بگو بخند داره و به سایل خونه گیر میده

هر روز یه اسباب بازی جدید میارم میگم شاید دیگه خوشش بیاد بشینه بازی کنه انگار نه انگار دوست نداره

فقط بدو بدو با باباش هست

با شما بازی نمیکنه مثلا بیاد سوار تون شه یا برقصه 

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

بخدا دختر من 1سالو 3ماهشه اصلا با هیچ اسباب بازی  بازی نمیکنه کارش فقط شلوغ بازیه بیشتر با باب ...

بخدا همش عاشق سوار شدن رو پشت ماس میخنده ومیدوه ولی بلد نیس باماشین توپ اینا بازی کنه همش میره وسایل اشپزخونه میاره خیلی وسایلی لمس میکنه مثلا اشیا رو 

خواهرزاده منم الان سه سالش تموم شده منتها نمیتونه خوب حرف بزنه اینقدر فیلم های انگلیسی دیده کلمات ان ...

درود بر شما 👍 همینه ، پسر دایی‌های منم بخاطر همین موضوع تا چهار پنج سالگی نمی‌تونستن به خوبی حرف بزنن

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
صبور باشین  به خصوص که بچه الان دو تا زبون مختلف داره میشنوه احتمالا  پسر خواهر شوهر من ...

بله زبون مادریش کوردی تو وی هم زیاد می‌دید فارسی😢😢بیرونم ک آلمانی بد مربی مهد میگه متوجه حرفامون نمیشه اخه آلمانی مگه بلده😔

درود بر شما 👍 همینه ، پسر دایی‌های منم بخاطر همین موضوع تا چهار پنج سالگی نمی‌تونستن به خوبی حرف بز ...

الکی میخوان بفرسن مکان ناتوان ها فقط چون شلوغه پسرم مربی مهد از سرش واکرد بخدا

بله زبون مادریش کوردی تو وی هم زیاد می‌دید فارسی😢😢بیرونم ک آلمانی بد مربی مهد میگه متوجه حرفامون ن ...

اصلا اینکار رو نکنین . صبر کنین یه کم . توی خونه باهاش کار کنین . اگه میتونین باهاش المانی حرف بزنین توی خونه که چند هوا نشه اینکار رو بکنین و دایم براش برنامه کودکهای مختلف المانی بذارین . اگه نشد به نظرم روی یک زبان زوم کنین و یکسره باهاش حرف بزنین . بعضی از بچه ها یه دفعه با جمله سازی شروع میکنن به جای کلمات تکی! 

ولی چقدر عجیبه . ما کانادا هستیم حتی بچه هایی که به صورت مشخص ضعیف هستن و مشکل دارن رو هم توی کلاس عادی اموزش میدن با معلمهای کمکی 

چه راحت به بچه برچسب میزنن

حرف نزدن یه بچه توی این سن با اینهمه فضاهای مختلف کلامی ، خیلی خیلی عادیه به نظرم .