2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت بشی گلم اصلا استرس نداشته باش اتفاقا از روز عروسیت تمام لذتشو ببر کلی کیف کن تو عروسیت اگه رقص هن یادتون رفت حرکت بعدی رو قاطیش کن برو کی به کیه هیچکی نمی‌فهمه اشتباه رفتی یا درست 

وای یاد روزای بعد عروسیم افتادم با شوهرم شبا که می‌خواستیم بخوابیم اصلا عادت نداشتیم به خونمون و تختمون از شدت ذوق تا صبح نمیتونستیم چشم رو هم بذاریم خیلی خوب بود اون روزا 

کلی کیف کن از زندگی جدیدت عروس خانم

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
خوشبخت بشی گلم اصلا استرس نداشته باش اتفاقا از روز عروسیت تمام لذتشو ببر کلی کیف کن تو عروسیت اگه رق ...

وای منو شوهرم اوایل فک میکردیم مهمونیم بهم میگقتیم پاشیم بریم خونمون همه چی عجیب بود😄😄

استرس نداشته باش عزیزم بهترین لحظه هاست.من اینقد نگران بودم و استرس داشتم چون من و شوهرم با هزینه خودمون عروسی گرفتیم نگران همه چی بودم غذا شیرینی و میوه بستنی،همه چی پای خودمون بود و چون دوتا فرهنگ جدا از هم بودیم نگران بودم بحث و دعوا پیش نیاد تو مراسم 

و عروس کشون خیلی دوست داشتم از ترس جوونا که حرکات ناموزون انجام میدادن و خدایی نکرده نمیخاستم اتفاقی بیفته برا کسی عروس کشونم نداشتم 

انگار همه اومده بودن خونه خودم مهمونی و استرس نذاشت از عروسیم لذت ببرم 

و به همه عروسا پیشنهاد میکنم که به هیچی فک نکنین تا بهتون خوش بگذره 

من اصلا رقص تمرین نکردم اینقدر که قبل مراسمم درگیر بودم و حتی تا شب عروسی من خونه میچیدم 

هیچکس باهام نبود خواهر ام نداشتم بیاد کمکم 

طولانی شد خیلی ببخشید همه تو دلم مونده بود 

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40