2777
2789

سلام به همگی من یک دختر ۱۴ ماه دارم که خوب غذا نمیخوره چه کارکنم صبحانه و ناهار و شام چی بهش بدم که هم سالم باشه هم بخوره ممنونم  که تجربیاتتون در اختیار م میزارید 

من موفق نبودم و خیلی حرص میخوردم ولی دخترم بعد پنج سالگی ماشاالله خودش شروع به خوردن کرد خواستم بگم خودتو و اون بچه رو خیلی اذیت نکن خوب میشه بزرگ‌تر شه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من موفق نبودم و خیلی حرص میخوردم ولی دخترم بعد پنج سالگی ماشاالله خودش شروع به خوردن کرد خواستم بگم ...

ممنونم که نظر دادی  خیلی نگرانم که به اندازه ی کافی رشد نکنه  احساس میکنم مامان بدیم که بچم  غذا نمیخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها اصولا با زور غذا خوردن دوست ندارن ب اختیار خودش بزار شمام بشین کنارش ی چیز بخور ک اونم ببینه. تخم مرغ آب پز نگینی خرد کن سیب زمینی آب پز نگینی خرد شده بریز بزار جلوش غذاهایی مثل ماکارانی شکلی کته بزار جلوش بهش شیر برنج بده سوپ عصاره قلم و مرغ ، آبگوشت نون خرد کن بده صبحونه موز و بیسکوئت پوره شده لقمه ها کوچیک تخم مرغ یا پنیر چایی شیرین و....

ممنونم که نظر دادی  خیلی نگرانم که به اندازه ی کافی رشد نکنه  احساس میکنم مامان بدیم که بچ ...

ببین تجربه من اینه که اکثر بچه ها سن دو تا پنج سالگی علاقه ای به خوردن زیاد ندارن و بچه ای که این زمان زیاد بخوره و تپل باشه به احتمال زیاد بعد دچار اضافه وزن میشه چیزهایی که بیشتر دوست داره براش درست کن در کنارش مولتی ویتامین فراموش نشه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

ببین تجربه من اینه که اکثر بچه ها سن دو تا پنج سالگی علاقه ای به خوردن زیاد ندارن و بچه ای که این زم ...

سعی میکنم به زور بهش غدا ندم و کنارش ماشینم که خودش بخوره بعد که فقط بازی میکنه و نمیخوره عذاب و جهان مگیرم ولی مرسی از توصیه آت سخت نمیگیرم و مرتب ویتامین و آهنگ بهش میدم