2777
2789
عنوان

دونه دهانه رحم

518 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 9 روزه سزارین کردم ازم خون لخته لخته میاد امشب دست کردم خودمو قشنگ بشورم داخل واژنم رو دهانه رحم پر از دونه حس کردم 😢😢😢😢

خیلی نگرانم 😭 

علتش چیه چین این دونه ها😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم نگران نباش برای همه همینطوریه بخاطر بافت دهانه رحمه مثانه است😂😂😂منم بعداز سزارین متوجه ش ...

واقعا؟؟؟؟ ینی عادیه این همه دونه ی ریز؟؟؟ 

معذرت میخوام خون لخته ازم میاد کلا اینا طبیعیه ینی😭

[QUOTE=319062885]واقعا؟؟؟؟ ینی عادیه این همه دونه ی ریز؟؟؟  معذرت میخوام خون لخته ازم میاد کلا اینا طبیعیه ینی

تو آینه نگاه کردی دقیق ببینی چه شکلیه اگه حالت لایه لایه است که طبیعیه مشکلی نداره و اینکه منم سزارین کردم خون قرنز و قهوه ای روشن کش دار و چسبناکی میومد ازم که مشکلی پیش نیومد

[QUOTE=319062885]واقعا؟؟؟؟ ینی عادیه این همه دونه ی ریز؟؟؟  معذرت میخوام خون لخته ازم میاد کلا ...

عزیزم تو واژنم رو دهانه رحمه با اینه پیدا نیست دست کردم تو بشورم لخته هارو دونه هارو حس کردم

من سزارین بودما😢 و اینکه فقط و فقط هم. روی دهانه رحممه و واقعا هم شبیه جوشه

من خودمم سزارین بودم

تو آیینه یه نگاه کن برای اطمینان ببین چیه ولی منم همینطوری شدم حتی تاحالا نمیدونستم مثانه اینجا قرار داره وقتی دیدمش میترسیدم بعدها فهمیدم برای همه همینطوریه