2777
2789
عنوان

هفتهششم ای وی اف و خونریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 3521 بازدید | 40 پست
🙄ببخشید

نه واقعا خدابرات تو دلی بزاره انشالله 🥺 حاملم واست دعا میکنم توم دعا کن کنار بیام باهاش

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکبار هفته ششم و یکبار هفته نهم داشتم 

شما قرص دوفاستون یا دوفامد نداری کاش به دکتر بگی یا قرص یا امپول پروژسترون ۵۰ روزانه برات بنویسه یا امپول پرولوتون هفتگی

موقعی ک لک داری شیاف یدونه اضاف بزار  نشاسته تو اب سرد حل کن و استراحت مطلق کن تا قطع بشه

ناشکری نکن اولشه مطم/نا دوسش داری خدا حفظش کنه برات

اولش حسش خیلی بده کاش روزا بگذرن زود

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
منم یکبار هفته ششم و یکبار هفته نهم داشتم  شما قرص دوفاستون یا دوفامد نداری کاش به دکتر بگی یا ...

من اللن روزی دو تا شیاف دارم امپول یه دونه دارم ولی قرص دوفاستون ندارم برای چیه به خدا از وقتی مثبت شدم هی استرس دارم میکشم

اره عزیزم خیلی ها تو بارداری خونریزی دارن ولی شما باید استراحت مطلق مطلق داشته باشی ازجات تکون نخور ...

اشپزی ظرف شستن دارم فقط البته دیروزم پله رفتن بالا پایین به هوای سونو که باید میرفتم

من اللن روزی دو تا شیاف دارم امپول یه دونه دارم ولی قرص دوفاستون ندارم برای چیه به خدا از وقتی مثبت ...

پس نیازی به قرص نیس همون امپول جایگزینه من وقتی لک داشتم شیافمو مقعدی کرد گفت از واژن باعث تحریک خونریزی میشه 

عزیزم قسمت ماهم این بوده سخت مادر بشیم استرس ها طبیعیه اما سعی کن خودتو سرگرم کنی تا غصه نخوری تو دلیت ناراحت میشه 

سه ماه اول خیلیا حتی تو بارداری طبیعی هم لک دیدن ما که دیگه جای خود داره با اینهمه دارو

منم یکبار هفته ششم و یکبار هفته نهم داشتم  شما قرص دوفاستون یا دوفامد نداری کاش به دکتر بگی یا ...

شیاف از پشت گذاشتید یا حلو و اینکه برا شمام خون بود قشنگ برا من خون لخته های کوچیکم روش اللن دستمال میکشم صورتی شده