2777
2789
نه ولی خب میگرفت منم چایه تولدش هدیه دادم بهش هیلی گرون قیمت بود یعنی ارزش یه گل نداشتم 

ارزشت با هديه مشخص نميشه..ببين تب كني برات ميميره؟گلو كه همه ميتونن واست بخرن..گل كه هيچي كادوي با ارزشترم برات ميگرفت مياورد ولي ككش هم برات نميگزيد خوب بود؟

يا حسين  يه شاخه گل چه قابليت هايي داره..شايد بلد نيس از اين كارا با روابط زيادي ندسشته هنوز صف ...

من خر برا تولدش هم کیک گرفتم همم کادو گرون قیمت چون دوس داشتم ولی اون بعد چهاردسال که من میدید حداقل یه گل میگرفت هم وضع مالیش خوبه همم روابط اجتماعیش که بگیم بلد نیست از این کارا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر جا نميگم..ميدونم جا گير نيس ولي بياره  خونه مادرش بپرسه بگه از كلفروشي كش رفتم؟معمولا دو ...

راس میگی اینم هس

اقا هستم،                                                                      میرسم به اونی که باید برسم❤💗
ارزشت با هديه مشخص نميشه..ببين تب كني برات ميميره؟گلو كه همه ميتونن واست بخرن..گل كه هيچي كادوي با ا ...

بنظرم یه چیزاایی به خرف نیست بحرف خیلی میگه دوست دارم ولی دلم خوش بود با به هدیه کوچیک ام که شده نشون میداد بفکرم بوده 

اگه اينجوره برا منم سوال شد..ميشه شمارشو بدي برم ازش بپرسم؟

😂😂برا توام پس سوال شد نه؟بنظرم خیلی خسیسه 

یبار به آدامس موزی بهش دادم نصفش کرد من شاخ دار اوردم 😂😂😂

بنظرم یه چیزاایی به خرف نیست بحرف خیلی میگه دوست دارم ولی دلم خوش بود با به هدیه کوچیک ام که شده نشو ...

شايد وقت نكرده شايد فكرشو مشغول بوده شايد الان دستش تنگ بوده شايد وقت نكرده بره چييي تهيه كنه شايد سليقه ش يكم خوب نيس تو كادو خريدن كفته اگه نخره بهتره..من اصن نميخوام توجيه كنما..با همه اين وجود بقول شما يه گل ميتونست بخره ولي خب ميكم اگه دوسش داري حالا بخاطر اين چيزا بهم نريز..بعدشم جنس مذكر كلا يكم همه چي رو ميبندن به درخت..كلا بي توجهن..ولي خب حالا يكم صبر كن قرار دوم سوم يخش واشه شايد ي فرجي بشه

😂😂برا توام پس سوال شد نه؟بنظرم خیلی خسیسه  یبار به آدامس موزی بهش دادم نصفش کرد من شاخ دار ا ...

اين ديگه برميگرده به مدل تربيتيش و خانواده اي ك توش زندگي كرده..شايد تو خانواده اي بوده كه خرج و برجشون كم بوده و اصطلاحا لارج نباشه حالا باز اگر اين منش رو ادامه داد براي ازدواج حتما از يك مشاور در اين مورد مشورت بگيريد..چون زندگي با اينجور ادما سخته تو مخي ميشه

شايد وقت نكرده شايد فكرشو مشغول بوده شايد الان دستش تنگ بوده شايد وقت نكرده بره چييي تهيه كنه شايد س ...

دومین قرارم رفتم براهمین میگم اولیو مث شما فک‌میکردم ولی گقتم بابا دومین قرار که یه شاخه گل مگه چقده یا شمایی که دم به دقیقه به من میگی دوست دارم خب منم توقع دارم دیگه من اصن ادم مادیاتی نیستم ولی توقعم بیجا نبوده برا اولین قرارمون یه شاخه گل خداقلش میگرفتی 

اين ديگه برميگرده به مدل تربيتيش و خانواده اي ك توش زندگي كرده..شايد تو خانواده اي بوده كه خرج و برج ...

اره بنظر خودمم همینه رو‌مخی بود این کارش برام 

اصن یجوری شدم 

دومین قرارم رفتم براهمین میگم اولیو مث شما فک‌میکردم ولی گقتم بابا دومین قرار که یه شاخه گل مگه چقده ...

اره منم توقع داشتم راستش..جسارتا فقط تو كادو خريدن اينجوريه؟يا تو رستوران رفتن و كافه هم همين داستانه؟البته اگه دوس داشتي جواب بده ها فضولي نباشه