2777
2789

شهادت حضرت زهرا طبق متون عربی که باقی مونده یادهفتاد و پنج روز یا نود و پنج روز بعد رحلت پیامبر بوده

خط عربی اون زمان نقطه نداشته و دوتاریخ خچنده میشه یکی تسعین و یکی سبعین  و به خاطر نبود نقطه مشخص نیست کدوم تاریخ دقیقه

برای همین هردو تاریخ رو قراردادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تشیع با توجه به اسناد تاریخی دیگه نود و پنج روز رو محتمل تر میدونن

اینکه احترام نگه داری یا نه به اعتقادات خودت بستگی داره واجب شرعی نیست مثل روزه ماه رمضون ولی این همه در طول سال آدم آهنگ گوش میده چند روزم به احترام اهل بیت نوحه گوش میدیم

شهادت حضرت زهرا طبق متون عربی که باقی مونده یادهفتاد و پنج روز یا نود و پنج روز بعد رحلت پیامبر بوده ...

چه جالب من نمی‌دونستم فکر میکردم بین شیعه و سنی ها اختلاف هست بخاطر همین دو بار مراسم میگیرن

خیلی ممنون که توضیح دادی ان شاءالله که امشب به دو تا از آرزوهات برسی 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

چه جالب من نمی‌دونستم فکر میکردم بین شیعه و سنی ها اختلاف هست بخاطر همین دو بار مراسم میگیرن خیلی م ...

اهل تسنن بیشتر به حضرت زهرا یا ازدواجشون با امام علی اعتقاد ندارن میگن پیامبر یه دختری داشته تو بچگی مثل بچه های دیگه اش مریض شده و مرده اونایی هم که اعتقاد دارن به ازدواج امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) اغلب میگن وفات نه شهادت که دیگه نیازم نیست باز کنم بگم چرا