2821
2789
عنوان

دادزدنش رو مخه

147 بازدید | 9 پست

سلام خیلی عصبیم شیطونه میگه تموم کنم همه چیو بیفته غلط کردن...چندماهه عقدم..امشب اومده اینجا میگم چرا مثل پسر رییسمون عکس منو نمیذاری رو گوشیت یا مث بقیه ادما چیزی پست نمیکنی ازمن...من به حالت شوخی و لوس کردنم گفتم یهو دادو بیداد که تو گه میخوری غلط میکنی منو مقایسه میکنی و شروع کرد به طرف فوش دادن بمنم گفت از فردا حق نداری بری سرکار روزی ۳۰۰تومنه من میدم...اصلا رفته تومخم بدجور زنگ بزنم خونوادم تموم کنم همه چیو...من بدم میاد سرم داد بزنن مخصوصا جلو همسایه...بیجا میکنه باصدای بلند داد میزنه سرمن و فوش میده به یارو...منم صدامو بردم بالا گفتم هیچ گوهی نمیخوری من هرکاربخوام میکنم واسه من مرد مرد هم میکنه...ریدم تو مردونگیت ابرومو بردی

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر جور میدونی درستش کن  فقط سرکارو هیچوقت ترک نکن . تجربه نشون داده همین آدم بعداً سی تومن هم ...

خدا رحم کرده مال و منالی نداره وگرنه هیچی دیگه...خیییییلی عصبانیم...بیخود کرده سرکارمو میرم ببینم چ غلطی میکنه...الان زد بیرون از خونه..میدونم اخر شب میاد غلط کردن ولی خیلی عصبانیم 

درست متوجه نشدم پسر رئیست عکست رو گذاشته رو گوشیش چی معنی میده؟ منم دلم می خواد داد بزنم خب 

نه گفتم اون عکس زنشو  گذاشته روگوشیش معلومه خیلی دوسش داره...منم دوستدارم اینکارو کنی

آبرو ریزی و هوار کشیدن کار بدیه خب اما تو هم نگو دیگه مقایسه نکن آخه چه کاریه نگو مثل فلانی حساس میش ...

اومدم معذرت بخوام یهو دیدم صداشو برده بالا کفرم دراومد منم داد زدم...