2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیاین 🙏🏻🙏🏻

81 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها من هفته پیش رفتم دکتر ازم پاپ اسمیر گرفت و کشت ادرار گفت بدم حالا جواب ازمایش ادرار اومده rbc بالا هست 😔 علتش چیه ؟ ۷-۸ زده 

سلام ..چون کسی جواب نداده من میگم 

RBC به معنای وجود خون توی ادرار هست 

یا موقع آزمایش پریود بودین

یا سنگریزه یا شن کلیه دارین

یا ممکنه عفونت باشه اگه علامت هم دارین

یا بیماری غشای پایه نازک که توی یه سری از آدم ها هست و بیماری خوش خیم هم هست و به صورتی ارثی ، منتقل میشه

آقا هستم........برو آنجا که بود چشمی و گوشی با کس ، برو آنجا که تو را منتظرند ...
سلام ..چون کسی جواب نداده من میگم  RBC به معنای وجود خون توی ادرار هست  یا موقع آزمایش پ ...

سلام خیلی ممنونم چقدر درست و‌صحیح‌ فرمودین‌ بله عفونت داشتم  فرداش هم پریود شدم خیلی ممنونم ازتون🙏🏻🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خیلی ممنونم چقدر درست و‌صحیح‌ فرمودین‌ بله عفونت داشتم  فرداش هم پریود شدم خیلی ممنونم ازت ...

ارادتمندم 

خواهش میکنم

آقا هستم........برو آنجا که بود چشمی و گوشی با کس ، برو آنجا که تو را منتظرند ...