2777
2789
عنوان

بزرگترین ظلم ب بچه

116 بازدید | 8 پست

سلام امروز ی بحثی شد تویکی از تاپیکا ی نفر گفت تو ک تجربه داری درموردش بزار 

بنظر من بزرگترین ظلم درمورد بچه اینکه تک فرزند باشه ینی بتونی بچه بیاری و نیاری 

من خودم تک فرزندم ولی مامانم میخاسته ولی خب خدا نخاسته و نشده دیگه 

ولی خیییلی سخته تک فرزندی خیییلی من خودم ی بچه ۳ سال ی چهار ماه دارم توبارداری دومم تو هشت ماه بودم ک مامانم سکته کرد هم قلبی هم مغزی فامیل کمک بودن ولی دراصل خودم باید اکثر کارارو میکردم الانم ک بچم چهارماهشه تاالان خیییلی سختی کشیدم فک کن زن تازه زا باید هم کارای بچه بکنه هم کارای مامانشو هم اون بچشو هم اشپزی هم خونه داری همیشخ ب این فکر میکردم اگه ی خواهر یا برادر داشتم چقد الان خوب بود حداقل قوت قلب بود مامان منم پیر نستا ۵۰ سالشه ولی مریضی خبر نمیکنه توروخدا بیارین بچه خودمون مریضی داریم پیری داریم ی بچه زیر باراین همه مشکل داغون میشه قدیما زندگیو راحت میگرفتن بچه ها هم کم توقع تر بودن پررو هم نبودن الان بچه دهن باز نکرده همه چی دراختیارشه پررو پرتوقع بی ادب شدن بچه نیاز ب هم بازی داره ن اسباب بازی خودخواهانه رفتار نکنین 

حرفتون درست ولی بچه های نسل جدید نمیشه روشون حساب کرد که توی پیری بدردت بخورند‌

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر و تجربه شما محترم

اما هرکسی نمیتونه

من به این نتیجه رسیدم اگه بچه دوم بیارم نه میتونم برا اولی مادری کنم نه دومی

چون آدم با نظمی هستم و نمیتونم تحمل کنم زندگی پرآرامشی که با دخترم ساختم دوباره تحول پیدا کنه

دوم اینکه زمونه خیلی تفاوت کرده و جوری شده که خود بچه ها نمیخوان برادر یا خواهر داشته باشن

ولی تضمینی وجود نداشت که اگه خواهر یا برادری داشتید، در این مورد کمک می کردند و همراه بودند. 

دقیقا گل گفتی 

شاید مهاجرت می کردن به یه کشور دیگه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

با گذشت زمان زندگی ها به قدری سخت میشه و مشکلات زیاد میشه که طرف نمیتونه به خودش برسه چه برسه به پدر مادرش برسه.  نباید با این فکر که قرار بچه هاتون موقع  پیری و مرخصی کم حالتون باشن بچه بیارین ،شما هم میتونین یه پرستار بگیرین که کمکتون کنه‌ من و همسرم تصمیم داریم اگه پیر شدیم بریم سرای سالمندان خوب انتظار از کسی هم نداشته باشیم.

وخدایی که در این نزدیکیست

خوب شما خودت اگه الان دو تا بچه کوچیک نداشتی انقدر بهت فشار نمیومد اگه شرایط مالی خوب آدم داشته باشه کمکی میگیره کلا برای هر شرایطی یه راه حلی هست حالا ما بیام هی بگیم کاش و اگر چه فایده کلا آدم باید با هر شرایطی داره کنار بیاد و دنبال راه حل باشه من به شخصه نمیتونم بچه دیگه بیارم چون بچه اولم هم سنم بالا بودم،الان دیگه خیلی سنم بالاتره نازایی دارم و باید کلی دارو مصرف کنم و از روش کمک باروری استفاده کنم آیا بشه آیا نشه،من همین الان اعصاب تکلیفهای پسرم رو ندارم حالا فکر کن چند سال دیگه بچه دیگه مگه مثل قدیم هست که بچه ها تو کوچه بزرگ میشدن