2777
2789

اول از همه بشین واژه بخون روزی هر چند تا که میتونی 

بعد برو سراغ گرامر اوانم بخون و کتاب کارشو حل کن 

بعد برو سراغ درک نطلب اون مانی که ته هر درسه اوتم بخون واژه های که توش بکار رفته رو واسه خودت معنی کن او گرامری که خوندی توش هست به اونام دقت کن 

اخر سر هم کتاب کارو یه دور حل کن 

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی
اول از همه بشین واژه بخون روزی هر چند تا که میتونی  بعد برو سراغ گرامر اوانم بخون و کتاب کارشو ...

درس یک فردا امتحان دارم 

لغات 

قواعد 

کتابکار حل کنم 

نمونه سوال امتحانی 

اوکیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره به این ترتیب بخون اخر سر کتاب کارو یه دور حل کن خودت نه از روی چیزی ، بعد فرصت شد امتحان جواب بده دیگه حله درس اولم آسونه

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی
دقیقا همین ترتیبی که نوشتم اوکیه؟

اره عزیزم فقط متن آخر درستم بخون یادت نره یکم استراحت کردی پاشو بخون که برسی 

ببخشید متن آخر درس منظورتون چیه 

متن های بلند هست بعد گرامر منطورم اونه