2777
2789
عنوان

کنکور

94 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من رشتم تجربیه بعد من از تیر تاالان سرکارمیام و نمیشد برا کنکور بخونم بعد دیگ نمیخوام برم از دی شروع کنم ب خوندن اگ روزی ۱۰ساعت بخونم ت این ۶ماه میتونم رتبه خوبی بیارم من رشته زیست شناسی میخوام ولی دانشگاه دولتی باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا میشه چرا دنبال یه زشته بهتر نباشی اگه واقعا این شش ماه ده ساعت و بخونی هزار تا جای عالی و ...

من واقا این رشترو دوس دارم خیلی علاقه دارم بهش وگرنه تلاش نمیکردم براش

رشته زیست شانسی روزی ۱۰ساعتم نمیخواد

میتونی سرکار بری کنارش واسه کنکور بخونی زیست شناسیم میاری

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

اگه با برنامه بخونی و مرور کنی میرسی کلاس بیرون هم اگه  تونستی برو

من نمیخوام با مشاوربخونم چون من پشت کنکورم سال اول ک داشتم واقا بدرد نمیخوردن فقز ماه اول توجه میکرون

رشته زیست شانسی روزی ۱۰ساعتم نمیخواد میتونی سرکار بری کنارش واسه کنکور بخونی زیست شناسیم میاری

اخه من میخوام دانشگاه تهران یا شهید بهشتی بیارم این رشترو 

اخه من میخوام دانشگاه تهران یا شهید بهشتی بیارم این رشترو 

بزن داخل نت ببین چه رتبه ای میخواد

بعد اگه نطام قدیم بودی یا معدلت پایینه برو ترمیم کن

بعد بشین ببین چند ساعت باید بخونی

معمولا با روزی ۱۰ساعت رشته های تاب شهرستانام میشه اورد 

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

بزن داخل نت ببین چه رتبه ای میخواد بعد اگه نطام قدیم بودی یا معدلت پایینه برو ترمیم کن بعد بشین بب ...

پس‌میشه چون دلم میخواد با ی رشته خوب برم ت این رشته