2777
2789
من مجردم😅 اگه کم کاری تیرویید و تنبلی تخمدان داشته باشید و درمان نکنید باعث بهم ریختن کل همورمونا ...

خیلی ممنونم عزیزم ، من تحت درمانم اکی بود دو سه ماهه بهم ریخته دوباره 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه سوال من ذخیره تخمدانم یه کوچولو از حد نرمالش بالاتره فعلا نبردم پیش دکتر موردی نداره بنظرتون؟

اونو نمی‌دونم گلی ولی اگه پایین باشه بده ، بالا ک تازه خوبه چون اگه ذخیره تخمدان پایین باشه نمیشه بالا برد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله ک زود زود نتیجه دلخواه رو بگیری عزیزم ، برای من دعا کن با این پیاز درمانی نتیجه بگیرم 😔

ان شاءالله عزیزم ، نگران نباش خیلیا با تنبلی تخمدان بچه دار شدن ، من خودم از اول که پریود شدم اصلا حتی یه بار منظم نبوده ، اما تحت نظر این طبیب طب سنتی خیلی راضیم تا خدا جی بخواد...

نا امید نمیشم از درگاه حضرت زهرا و ائمه اطهار مطمئنم بهترین ها برام اتفاق می افته♥️

خیلی ممنونم عزیزم ، من تحت درمانم اکی بود دو سه ماهه بهم ریخته دوباره 

ان شاءالله درست بشه چک ببین علتش چی بوده

نا امید نمیشم از درگاه حضرت زهرا و ائمه اطهار مطمئنم بهترین ها برام اتفاق می افته♥️

ان شاءالله عزیزم ، نگران نباش خیلیا با تنبلی تخمدان بچه دار شدن ، من خودم از اول که پریود شدم اصلا ح ...

امیدوارم برات خوب بخواد ، خیلی تو فکرشم همش میترسم نکنه تا ابد چشم انتظار بمونم

امیدوارم برات خوب بخواد ، خیلی تو فکرشم همش میترسم نکنه تا ابد چشم انتظار بمونم

متولد ۸۳ هستی؟

بله نرماله ولی من رفتم برا ivf بهم گفتن باید بیاریش زیر ۲/۵

شاید واسه بارداری باید کمتر باشه چون اقداممو باردار نمیشم این ماه اگه پریود شم باید برم دوباره ازمایش بدم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
تو پریودی ؟الان روز پنج پریودی هستم تاثیری داره بخورم تا کی بخورم اصلا 

اره چون رحم بازه الان بخوری خوبه 

خیلی خاصیت داره و کار اصلیش پاکسازی رحم از هر نوع کیست و این چیزاس  

هر صبح یه استکان و شب موقع خواب یه استکان

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)