2777
2789
من قرص میخوردم تنظیم بود ولی یهو بهم ریخت tsh رفت رو ۸ 😐 الان دوزشو بیشتر کردم فعلا تا ۵ پایین اومد ...

من یبار ازمایش دادم چهارو خورده ای بود دوباره تکرار کردم سه و خورده ای بود دکتر گفت نرماله

بنظر شما نرماله ۳ و خورده ای؟

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ک موفق بشی ، دارو خاصی الان مصرف نمیکنی؟

خیلی ممنون چرا دارو که برا تیروییدم کابرگولین برا پرولاکتین ویتامین دی و اسید فولیک و dhea و Q10 

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یبار ازمایش دادم چهارو خورده ای بود دوباره تکرار کردم سه و خورده ای بود دکتر گفت نرماله بنظر شما ...

بله نرماله ولی من رفتم برا ivf بهم گفتن باید بیاریش زیر ۲/۵

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره هم عکس رنگی هم سونو هم آزمایشای هورمونی هم ذخیره تخمدان، بگو دیگه چیکار نکردم 😂

منم میخوام خودسرانه برم عکس رنگی بگیرم چون واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم.قبلا براحتی حامله میشدم حالا نه

خیلی ممنون چرا دارو که برا تیروییدم کابرگولین برا پرولاکتین ویتامین دی و اسید فولیک و dhea و Q10&nbs ...

امیدوارم این زمان هم به راحتی برات بگذره و زود مامان بشی ⁦❤️⁩

آره هم عکس رنگی هم سونو هم آزمایشای هورمونی هم ذخیره تخمدان، بگو دیگه چیکار نکردم 😂

یه سوال من ذخیره تخمدانم یه کوچولو از حد نرمالش بالاتره فعلا نبردم پیش دکتر موردی نداره بنظرتون؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم کم کاری تیرویید دارم ، نمیذاره باردار بشی ؟

من مجردم😅

اگه کم کاری تیرویید و تنبلی تخمدان داشته باشید و درمان نکنید باعث بهم ریختن کل همورمونا و کم کم باعث نارسایی تخمدان میشه مخصوصا اگه به همراه چاقی باشه

نا امید نمیشم از درگاه حضرت زهرا و ائمه اطهار مطمئنم بهترین ها برام اتفاق می افته♥️

منم میخوام خودسرانه برم عکس رنگی بگیرم چون واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم.قبلا براحتی حامله میشدم حالا ...

بگو دکترت برات تجویز کنه چون اگه چسبندگی داشته باشی باردار شدن سخت میشه دیگه ، حالا خودتو شوهرت هم باز آزمایش بدین شاید ضعیف شدین ، بارداری چندمته