2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با انجیر و هویج این دستورو انجام دادم  فک کنم یه دونه هویج +۵ انجیر یه دونه پیاز طلایی وقت ...

من خیلی بد دارو هستم کلا نمیتونم بخورم ولی همش دلم بهم میخوره 😂😑میترسم یه چیزی هم باهاش بخورم نتیجه عکس بده یهو

میگن خیلی نتیجه میده برا تنبلی تخمدان ولی حقیقت امر با این نتیجه خاصی نگرفتم تحت نظر یه حکیم دیگه ا ...

منم کم کاری تیرویید دارم ، نمیذاره باردار بشی ؟

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
Ivf کردی؟

دکترم گفت بیا انجام بده ولی پیش یکی دیگه رفتم گف برات زوده فعلا متفورمین بهم داده بعد از پاکی برم سونو ببینه چطوری شده وضعیتم ، خیلیا تو همین نی نی سایت گفتن با همین روش درمان شدن گفتم بزار شاید خدا کمکم کرد دیگه نیازی به ای وی اف نبود 

منم کم کاری تیرویید دارم ، نمیذاره باردار بشی ؟

اره مانع بارداریه باید کنترل شده

شما عدد تیروییدتون چنده؟چه علایمی دارین؟

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
میگن خیلی نتیجه میده برا تنبلی تخمدان ولی حقیقت امر با این نتیجه خاصی نگرفتم تحت نظر یه حکیم دیگه ا ...

انشالله ک زود زود نتیجه دلخواه رو بگیری عزیزم ، برای من دعا کن با این پیاز درمانی نتیجه بگیرم 😔

دو ساله دیگه ⁦:'(⁩ ای جانم مبارک گلی ، والا من همه کار کردم اینو هم گفتم بزار انجام بدم ولی چیکار ک ...

راسشو بخوای منم نمیتونم بخورم حتی اگه کلا باردار نمیشدم نگفتی دکتر رفتی؟

دکترم گفت بیا انجام بده ولی پیش یکی دیگه رفتم گف برات زوده فعلا متفورمین بهم داده بعد از پاکی برم سو ...

منم نزدیک دو ساله اقدامم مشکل خاصیم نداریم خسته شدم دیگه ماه بعد میرم برای ivf

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره مانع بارداریه باید کنترل شده شما عدد تیروییدتون چنده؟چه علایمی دارین؟

من قرص میخوردم تنظیم بود ولی یهو بهم ریخت tsh رفت رو ۸ 😐 الان دوزشو بیشتر کردم فعلا تا ۵ پایین اومده بهم گفتن باید بره زیر ۲ و نیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40