2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست

ابو می‌زاری جوش بیاد بعد یه دونه پیاز طلایی رو پوست میگیری می‌زاری داخل همون آبه بعد پنج دقیقه زیرشو خاموش می‌کنی اجازه میده ولرم بشه بعد می‌خوریش یا از روز اول تا پانزده پریودی یا از روز پنجم تا پانزدهم پریودی ، برای پاکسازی رحمه ولی طعمشو ...😑😑😑

چند ماه اقدامی؟من سه ماه اقدام بودم نمیشدم رفتم دکتر بهم فولیک اسید داد یه جعبه بعد تموم شدن قرص بار ...

دو ساله دیگه ⁦:'(⁩

ای جانم مبارک گلی ، والا من همه کار کردم اینو هم گفتم بزار انجام بدم ولی چیکار کنم نمیتونم بخورمش 😑⁦:'(⁩

ابو می‌زاری جوش بیاد بعد یه دونه پیاز طلایی رو پوست میگیری می‌زاری داخل همون آبه بعد پنج دقیقه زیرشو ...

من با انجیر و هویج این دستورو انجام دادم 

فک کنم یه دونه هویج +۵ انجیر یه دونه پیاز طلایی

وقتی سرد میشد 

چشامو میبستم ، یه نفس میدادم بالا😂

نا امید نمیشم از درگاه حضرت زهرا و ائمه اطهار مطمئنم بهترین ها برام اتفاق می افته♥️

خب عرق فراسیون بخور اونم برا پاک سازی رحمه 

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
دو ساله دیگه ⁦:'(⁩ ای جانم مبارک گلی ، والا من همه کار کردم اینو هم گفتم بزار انجام بدم ولی چیکار ک ...

میگن خیلی نتیجه میده برا تنبلی تخمدان ولی حقیقت امر با این نتیجه خاصی نگرفتم

تحت نظر یه حکیم دیگه ام الان

من علاوه بر تنبلی کم کاری تیروییدم دارم

نا امید نمیشم از درگاه حضرت زهرا و ائمه اطهار مطمئنم بهترین ها برام اتفاق می افته♥️