2777
2789

سلام میخواستم بپرسم که برای افرادی که به شدت درونگرا و کم حرف و ساکت هستن و روابط اجتماعی ضعیفی هم دارن چه شغل هایی میتونه مناسب باشه ؟ و میتونن توی اون شغل ها راضی باشن و پیشرفت کنن ؟ ممنون میشم چندتا پیشنهاد شغلی به من بدید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارمندی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بازاریابی چون اموزشا روت تاثیر میذاره و روت باز میشه من خالم و مامانم توکار بازاریابین داشتن اینط ...

بازاریابی اصلا مناسب افراد درونگرا نیست یه جور شکنجه ست براشون

کارمندی یکم کلی نیست؟ 

چرا😂😂منظورم اون قسمتاییه که زیاد مراجعه ندارن ..وفقط بامافوق سروکاردارن 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بازاریابی اصلا مناسب افراد درونگرا نیست یه جور شکنجه ست براشون

خیلی ها اطلاع ندارن که درونگرا هم معنی با خجالتی نیست

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.