2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

328 بازدید | 21 پست

شوهرم و خواهرش چند وقت بود با هم قهر بودن و ما واقعا ارامش داشتيم چون همه دعواهامون با هم سر خواهرش بود دوباره چند وقته خواهرش ميخواد اشتي كنه و همش ميشينع پشت من به شوهزم بد ميگه كه با بد كردن من نزديك برادرش بشه و بين ما اختلاف بندازه  و مشكلش اينه شوهز منو تنها بدون زنش مبخواد پريشب شوهزم خونه مادرش كار داشت با بچم رفتن دوتايي خواهزش هم فهميدم اونجا بوده از اون سب شوهزم اخلاقش عوش شده ى بهانه گير شده و رابطه امون سرد شده همون اتفاقا دعوامون شد و منم گفتم نميدىنم مادر وخواهرت چي گفتن سردت كردن و دعوامون شديد شد من سركار ميرم اخر هفته شوهزم ميخواد بره شهرستان باباس اونجا خاكه دختزم سه سالشه اونجارو خيلي دوستداره ولي به خاطر سركار من نميتونم برم امروز سر صبحانه گفتم من برم بچه اروهم ميبرم من گفتم من كه نيستم بچه هم نميدم ببري خونه مامانمم بوديم يهو گفت به تو چه مربوظ كه اجازه بدي يا نه خودش ميدونه من بدون بچه خوابم نميبره ولي يه پا وايساده بچه ارو ميبرم ديگه دوباره دعوامون شد و منم كفتم خونه مادرت رفتي اخلاقت عوض شده مقصز اونان پرت كردن و دعوا بالا گرفت حالا گفته دوساعت ديگه مياد بچه ارو با وسايل ميبره و ميدونم حرفي بزنه ميكنع ى كينه ايه و پهلو مادرم حرمتها هم شكسته شد ديگه كوتاه بيا نيست خيلي اعصابم خورده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم چی میگی خدا کمکت کنه منم یه خواهر شوهر عفریته دارم خودشو میزنه خوب بودن دلسوز بودن ولی سرش همش تو زندگی بقیه‌س

کی میدونه شایدم مرده‌ایم و این دنیا جهنممونه و خودمون خبر ندارم 😞

شاید مادر و خواهرش چیزی نگغتن و شما حساس شدی.اگه هم میگفتن نباید مستقیم توو روی همسرت بگی مادر و خواهرت فلان کردن چون اگه شما زنشی اونام خانوادشن و بهش برمیخوره..

باید همیشه باهاش خوب باشی تا حرف مادر و خواهرشو الکی راست نکنی و هیچ وفت ازشون جلو همسرت بد نگی

الکی زندگیو ب کام خودت و همسرت تلخ نکنی به خصوص ک یه دختر نازم خدا بهتون داده زندگیتون باید شیرین و شیرین تر شه

اسم خانوادش نیار ساده گارد میگیره تو باید زیر زبونش میکشیدی چیا گفتند اینبار اشتباه کردی دفعه بعد نکن 

الانم باهاش برو و بچت تنها نذار مرخصی بگیر

دفعه بعد از حرف بکش با ناز و عشوه زنونه خرش میکردی اینا همه حرفه و واقعیت نداره بگو من زندگیم و عشقمون فدای حرفای بقیه نمیکنم 

بخدا مردا زود خر میشن 

به هر کسی بگی من میدونم فلانی پرت کرده بدتر لج میکنه ، خود شما هم توی هر بحثی همسرت اینو بهت بگه منفجر میشی و شما دقیقا هر چی میشه میگی اونا پرت کردن حتی اگه از نظرت این کارو کردنم نگو هر وقت رفتارش عوض شد ارش بپرس چی ناراحتش کرده مشکلی تو کارش داره یا یه همچبن چیزی باهاش صحبت کن بعد ببین بازم سر خواهرش دعواتون میشه یا نه 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 
چرا واقعا ازین کار چی نصیب اون خانوم میشه

مريضه ديگه از وقتي ما بچه دار شديم شوهدم ديگه عين قبل بع اونا سرويس نداد و خواه ناخواه سرش به زندگيس گرم شد اونا از ابن كينه دارن چرا برادرشون ديگه عين قبل حمالياشونو نميكنه و فكر ميكنن من نميزارم! سر همين كينه دارن و همش پشتم بدگويي ميكنن من بده بشم ى ميدونم ته اين دعوامون جداييه چون خيلي بد بود.. اخد مادر و خواهرش به ارزشىون رسيدن و اتيش انداختن تو زندگبمون

شاید مادر و خواهرش چیزی نگغتن و شما حساس شدی.اگه هم میگفتن نباید مستقیم توو روی همسرت بگی مادر و خوا ...

اخه خودم شنيدم هزار بار پشتم بد گفتن هميشه خود شنيدم ميگه فكر ميكنن من هر كاري ميكنم فكر ميكنن تو يادم ميدي خب از پريرىز اخلاقش عوض شده دليلش اونان منم ديگه عصباني بودم از دهنم رفت گفتم شوهرمم خيلي كينه ايه ميدونم يادش نميره