2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 21 پست
به هر کسی بگی من میدونم فلانی پرت کرده بدتر لج میکنه ، خود شما هم توی هر بحثی همسرت اینو بهت بگه منف ...

اگه ديگه اين رابطه درست بشه چون شوهرم خيلي كينه ايه

اگه ديگه اين رابطه درست بشه چون شوهرم خيلي كينه ايه

اتفاقی نیوفتاده که بخواد کینه به دل بگیره ،واقعا به نسبت مشکلاتی که من اینجا میبینم اونقدرا هم مشکلتون حل نشدنی نیست با صحبت میشه حلش کرد ،حالا بذار بره برگرده کم کم اوضاع بهتر میشه 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خودم شنيدم هزار بار پشتم بد گفتن هميشه خود شنيدم ميگه فكر ميكنن من هر كاري ميكنم فكر ميكنن ...

عیبی نداره اینجوری عصبی بشی لجبازییش بیشتر میشه.ب قول دوستمون با عشوه و سیاست ازش حرف بکش ببین چیا گفتن 

عزیزم میتونی مرخصی بگیری با شوهرت بری؟ 

کاش با سیاست تر عمل میکردی وقتی شوهرتو می‌شناسی ، با بهانه های مختلف نمیذاشتی دخترتم ببره چون رک گفتی اونم لج کرده اگه میتونی مرخصی بگیر و برو شهرستان 

عزیزم میتونی مرخصی بگیری با شوهرت بری؟  کاش با سیاست تر عمل میکردی وقتی شوهرتو می‌شناسی ، با ب ...

تازه تو مرخصي بودم خودشم ميدونه ديگه بهم مرخصي نميدن هقته پيش كار نداشتم گفتم بريم نبومد بهش هم كفتم ح

عزیزم میتونی مرخصی بگیری با شوهرت بری؟  کاش با سیاست تر عمل میکردی وقتی شوهرتو می‌شناسی ، با ب ...

تازه تو مرخصي بودم خودشم ميدونه ديگه بهم مرخصي نميدن هقته پيش كار نداشتم گفتم بريم نبومد بهش هم كفتم هفته پيش ميومدي ميزفتيم اين هفته نميتوتم اول هم به ارومي گفتم به بچه نگو ميزي هوايي نشه گفت بچه ارم ميبرم قاطي ديگه كردم

مريضه ديگه از وقتي ما بچه دار شديم شوهدم ديگه عين قبل بع اونا سرويس نداد و خواه ناخواه سرش به زندگيس ...

نه عزیزم انشالله که اینطور نیست بد به دلت راه نده

شما اصلا براتون مهم نباشه فقط به شوهرتون و بچتون محبت کنید و اهمیت بدید تا همسرتون ببینه که شما اونطوری که خواهر و مادرش دربارتون میگن نیستین