2789

دیشب گفت بریم پیش مامانم منم گفتم امشب نمیتونم بیام امروز بهش گفتم بچه اذیتم میکنه یه کم کمکم کن دعوا راه انداخت منو زد الان دستم میلرزه احساس میکنم شونم ضربه دیده گلومو فشار داد گردنم درد میکنه بهش گفتم بچه داره میبینه نکن ولی گفت به جهنم چند بار اینکار کرده من به خانوادم نگفتم تا حالا گفتم آبرومون نره نمیدونم این دفعه بگم به مامانم یا نه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ابروی تو نمیره ابروی اون میره ،بگو امنیت نداری با این آدم 

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

به نظر خودت چی میشه که کار به کتک زدن میرسه 

خب من میگم بچه به دقیقه بگر من برم دستشویی با حموم کمک نمیکنه فقط گوشی بازی میکنه خب منم خسته میشم تا یه کم غر میزنم منو میزنه نمیگه منم ادمم شاید دیگه نمیتونم. هم  کارا رو تنهایی انجام بدم

اگه میخوای جدا بشی به مامانت بگو،اگه نمیخوای جدا بشی باید خودت از پسش بر بیای،باید بترسونیش،شرایطشو ...

اخلاقش تو زندگی چجوریه؟تو خودت همه جوره میشناسیش،اگه مادرت بفهمه بیشتر لجبازی نمیکنه؟چون دیگه حریمی بین خودش و خانوادت نداره اوضاع بدتر میشه