2777
2789

دیشب گفت بریم پیش مامانم منم گفتم امشب نمیتونم بیام امروز بهش گفتم بچه اذیتم میکنه یه کم کمکم کن دعوا راه انداخت منو زد الان دستم میلرزه احساس میکنم شونم ضربه دیده گلومو فشار داد گردنم درد میکنه بهش گفتم بچه داره میبینه نکن ولی گفت به جهنم چند بار اینکار کرده من به خانوادم نگفتم تا حالا گفتم آبرومون نره نمیدونم این دفعه بگم به مامانم یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر خودت چی میشه که کار به کتک زدن میرسه 

خب من میگم بچه به دقیقه بگر من برم دستشویی با حموم کمک نمیکنه فقط گوشی بازی میکنه خب منم خسته میشم تا یه کم غر میزنم منو میزنه نمیگه منم ادمم شاید دیگه نمیتونم. هم  کارا رو تنهایی انجام بدم

اگه میخوای جدا بشی به مامانت بگو،اگه نمیخوای جدا بشی باید خودت از پسش بر بیای،باید بترسونیش،شرایطشو ...

اخلاقش تو زندگی چجوریه؟تو خودت همه جوره میشناسیش،اگه مادرت بفهمه بیشتر لجبازی نمیکنه؟چون دیگه حریمی بین خودش و خانوادت نداره اوضاع بدتر میشه