2777
2789
عنوان

همیشه باید تپش قلب و.. داشت ؟

200 بازدید | 11 پست

شنیدم میگن عاشق که میشی تپش قلب میگیری ، خجالت میکشی ، استرس داری 

حتما باید اینجوری باشه ؟ شاید یکی طرف رو دوست داشته باشه و دوست داشته باشه همیشه کنارش باشه ، همیشه نگاش می‌کنه ولی تپش قلب و این چیزا نداره 

یعنی عاشق نیست ؟ 

نه منظور اینه وقتی میبینیش از اعماق وجودت خوش حال میشی اخه خجالت و استرس نشونه عشقه؟!!!!!

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منظور اینه وقتی میبینیش از اعناق وجودت خوض حال میشی اخه خجالت و استرس نشونه عشقه؟!!!!!

آره خیلی ها میگن عاشق شدن اینه اون فقط صرفا هوس و دوست داشتن گذراست

بله دقیقااون ویژگی هاعشق واقعیه 

من شب ها که بهش فکر میکنم ، تپش قلب میگیرم ولی خب نمی‌دونم دقیقا یعنی یه جوری میشم ، تپش قلب نیست اما حالم هم با میشه هم خوب میشه 

من شب ها که بهش فکر میکنم ، تپش قلب میگیرم ولی خب نمی‌دونم دقیقا یعنی یه جوری میشم ، تپش قلب نیست ام ...

تازه اول راهی بزارچن وقت بگذره حالت هات شدیدترمیشن اگه یه طرفه بکش بیرون چون اذیت میشی

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

تازه اول راهی بزارچن وقت بگذره حالت هات شدیدترمیشن اگه یه طرفه بکش بیرون چون اذیت میشی

ولی مثلا وقتی نزدیکم میشه (لمس نه مثلا نزدیکم میشینه) تپش قلب خاصی نمی‌گیرم ولی ذوق میکنم و خوشحال میشم