2777
2789

من ۵ روزه دوفاستو قطع کردم از دیروز غروب لک قهوه ای دیدم فکر‌کردم پریود شدم پد گذاشتم از دیشب تا الان پدم تمیزه ولی دستمال میکشم این لکارو با این رنگ و شکل میبینم .اقدام به بارداری ام بودم الان ۲۶ سیکلمه.سیکلامم ۲۹ روزس.

الان این پریووی حساب میشه یا نه؟

اصلا خونریزی یا رنگ‌قرمز ندارم از دیشب فقط این مدلیه 

لانه گزینی میگن انقدر شدید نیست

قرصای هورمونی مثل دوفاستون سیپروترون و روکین ک خودم استفاد ه کردم دقیقا قبل پریودم همینجور تازه کمتر مثل لانه گزینی البته تو دوران مجردیم بودن

امیدوارم باردار باشی ولی این مثل قبل پریوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لانه گزینی معمولا چند روز قبل از پریود انجام میشه اگه ۲ اا ۳ روزه قطع شد و پریود نشدی بارداری ، اگه از منفی بودن تست اذیت نمیشی بی بی بزن من شنیدم بعد از لانه گزینی مثبت میشه اگه باردار باشی 

لانه گزینی معمولا چند روز قبل از پریود انجام میشه اگه ۲ اا ۳ روزه قطع شد و پریود نشدی بارداری ، اگه ...

میگن شبیه قبل مریود تا پنشنبه صبر میکنم اگه پریود کامل نشدم اینجوری بود ازمایش میدم

تا چتد روز بعو اگر این شکلی بود پیگیری کنم ؟

اصلا نیاز ب دکتر نیست این قرصها باعث میشن شدت خونریزی کم بشه در نتیجه خون تو رحم میمونه ک تغییر رنگ بده ولی اگر حساسی میتونی بری دکتر....

شما چون تو اقدامی همیشه شکت بر بارداری باشع

تا فردا صبر کن ببین شدت خونریزیت بیشتر نمیشه

تست هم بزن