2777
2789
عنوان

نمیتونم دکتر بینی خوبی پیدا کنم

15544 بازدید | 51 پست

سلام دوستان من هرچی برای دکتر خوب میگردم بیشتر ناامید میشم از لیستی که تهیه کرده بودم ۹۰درصدشون خط خورد دکتر اردشیر حسن زاده چطوره کارش پیش بابک محی وقت عمل دارم ولی دایرکت کسایی که عمل کرده بودن برام عکس فرستادن خیلی بد شده بودن حصوری رفتم خیلی خوب بودن ولی اینا واقعا افتضاح اونایی ک پبجش مبزاره تازه عمل کردن هیلی خوبن اینا خبلی بزرگ و ورم داستن یکیشون ۲هفته عمل کرده بود یکیشون ۲ماه و۳ماه خیلی اعصابم بهم ریخت دیدم خبلی بد بودن یکیشون ی خط عمیق افتاده بود زیر بینیش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصفهانم کلی دنبال دکتر گشتم و مطباشون رفتم ولی هنوز نتونستم ی دکتر خوب پیدا کنم به نظرم هرکدوم هم نمونه خوب دارن هم بد بستگی به بیس بینی داره و شاااانس

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم

دکتر ناصری صدر کارش عالیه اصلا خرابی نداره بعد عملم ورم و کبودی خیلی کمه یا اصلا نیست بعدم به پره های بینی کاری نداره اینقد حرفه ای تیغه وسط بینیو میشکافه اصلا جای زخم و رد نمی‌مونه بیماراشو یه هفته بعد عمل ببینی فکر میکنی 6 ماه گذشته از عملش اینقدر کارش خوبه 

منم منصرف شدم 

من دوباره فردا میخام برم تهران نمونه عملایی ک میان چسب بزنن بدون هماهنگی با دکتر برم از نمونه ها دایزکت پرسیدم برم حصوری جلو در مطب بابک محی ببینمشون نتیجشو فردا بهتون میگم چی یود ولی دیگه دلم نیست برم پیشش واقعا منم دارم پشیمون میشم از بس. دکتر خوبی پیدا نکردم

من اصفهانم کلی دنبال دکتر گشتم و مطباشون رفتم ولی هنوز نتونستم ی دکتر خوب پیدا کنم به نظرم هرکدوم هم ...

دقیقا من فقط ترکیه ی دکتر خقن پیدا کزدم۴۰۰ملیون میشه که باید کلیه هامو بفروشم برم😂

من اصفهانم کلی دنبال دکتر گشتم و مطباشون رفتم ولی هنوز نتونستم ی دکتر خوب پیدا کنم به نظرم هرکدوم هم ...

دقیقا من فقط ترکیه ی دکتر خقن پیدا کزدم۴۰۰ملیون میشه که باید کلیه هامو بفروشم برم😂

دکتر ناصری صدر کارش عالیه اصلا خرابی نداره بعد عملم ورم و کبودی خیلی کمه یا اصلا نیست بعدم به پره ها ...

نگاه کنم اینم من فوق العاده حساسم و ربز میشم تا الانم نتونستم دکتر قابل اعتمادی پیدا کنم

من از تجربم براتون بگم پیش دکتر محی

اصلا ورم و کبودی نداشتم چندتا بخیه ریز و خیلی تمیز وسط بینی. کلا کارش تمیز و حرفه ایه. دردی هم کلا نداشتم از بقیه مراجعه کننده ها هم پرسیدم اوناهم همینطور بودن. خیلی طبیعی و شیک عمل میکنه به نظرم

من از تجربم براتون بگم پیش دکتر محی اصلا ورم و کبودی نداشتم چندتا بخیه ریز و خیلی تمیز وسط بینی. کل ...

منم دوهفته ک عمل کردم هم من هم خواهرم هردومون باهم تا الان ک راصیم هرکسی دبده ام گفته خیلی خوبه بااونهمه ورم اتلمو ک برذاشت خط کانتورش مشخص بود دوست دارم راصیم ففط هنوز فکر کنم عادت نداشتم بهش چهرمو دوست نداشتم حس کردم بااین ببنی ی طوری شدم عادت ندارم بهش

منم دوهفته ک عمل کردم هم من هم خواهرم هردومون باهم تا الان ک راصیم هرکسی دبده ام گفته خیلی خوبه بااو ...

پیش کدوم دکتر عمل کردین؟بینیتون گوشتی بودهذینه عملتون چقدر شد