2777
2789
عنوان

نمیتونم دکتر بینی خوبی پیدا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 15553 بازدید | 51 پست
سلام عزیزم خوبی ؟دکتر بینی خوب پیدا کردی؟

سلام گلم قربونت هنوز در مرحله جستجو به سر می برم🥲🤦‍♀️شما اصفهانی؟

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان من تازه عضو شدم چون میخوام در مورد پزشک بینیم اردشیر حسن زاده بازنشین  براتون بگم  ،من یکسال پیششون جراحی ترمیمی انجام دادم و اصلا رضایت ندارم و نوک بینی ها رو  ایشون تیز میکنند و اصلا از غضروف گوش و دنده استفاده نمی‌کنند با اینکه بنده نیاز به پیوند غضروف داشتم و بینیم اصلا تغییر نکرده و ایراداتش باقی مونده متاسفانه ایشون اصلا توجهی به نظر شما نداره و حتی اگر نوشته هم در اتاق عمل ببرید و صحبت کنید هم  باز نوک رو تیز میکنند ،سوراخ های نامتقارن و از روبرو کج مشخص است و دو طرف بینی باهم فرق داره و قبل جراحی به همه میگن با گل و شیرینی میای تا سه ماه اول بینی ها خوبن بعضیاشون ولی بعد تغییر شکل میده و ورم ها بره اصلا اونی که قول میده نمیشه و بعدش که اعتراض کنید عصبانی میشن و رفتارشان به کل تغییر می‌کنه و مدام عقده تشکر دارن از زیباجو  ،دروغگو هستن  و اصلا ترمیمی ها پیششون نرید چون مثل بنده و خیلی ها مجبورید دوباره هزینه کنید ،بعدشم وقتی ورم دارید ماه های اول که بینی بعضیا خوبه فیلم میگیرن و بعد گند کارشون درمیاد و زمان ویزیت ناراضی ها و اونایی که بینیهاشون خوب نشده فرق داره و پنج به بعد اکثرا مراجعه  کننده های که عالی شده بینیشون  رو به مراجع کننده های جدید نشون میدن ،در کل فریب این پزشک رو نخورید لطفاً هموطنان عزیز چون خیلی از پزشکا فقط پول براشون ارجعیت داره نه تنفس و زیبایی فرد 

دقیقا من فقط ترکیه ی دکتر خقن پیدا کزدم۴۰۰ملیون میشه که باید کلیه هامو بفروشم برم😂

میشه بدونم کی؟ عمل کردید بالاخره؟

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
سلام دوستان من تازه عضو شدم چون میخوام در مورد پزشک بینیم اردشیر حسن زاده بازنشین براتون بگم ،من ی ...

سلام منم میخواستم پیش این دکتر عمل کنم ؟ عمل اولیه هسنم کارای پیجش ک خوب بود من تازه حضوری ام نرقتم شما حضوزی نرقته بودید مطب ؟ من هرکس بهش پیام دادم راضی بودن ولی نهایت ۳ ۴ ماه گذشته بود و میگفتن کلا خرابکار نیست و ناراضی نداره پس شما اینو گفتید من باز شک اقتاد ب دلم میشه پاسخ منو بدی لطفا 

سلام دوستان من تازه عضو شدم چون میخوام در مورد پزشک بینیم اردشیر حسن زاده بازنشین براتون بگم ،من ی ...

سلام عزیزم میشه عکس بینیتون رو بفرستید؟من از ایشون نوبت گرفتم هیچ مورد ناراضی ندیدم ازشون غیر از شما دو دل شدم چون از شهر دیگه میخوام برم تهران 

[QUOTE=342813173]سلام دوستان من تازه عضو شدم چون میخوام در مورد پزشک بینیم اردشیر حسن زاده بازنشین ...

منم با دکتر حسن زاده جراحی کردم هنوز ۶ماه شده ولی متاسفانه یه جاهایی از بینیم تحلیل رفته غضروف نوک بینی کج شده ازتون خواهش میکنم اشتباه منو تکرار نکنی با دقت دکتر بینیتون رو انتخاب کنید