2777
2789
عنوان

مشکل با اقایون نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 82 پست

میدونی چرا؟

چون دو طرف جنبه ندارن طرز استفاده ی صحیح را بلد نیستن 

حضور دختر دبیرستانیا که محدود نشد 

پسر دبیرستانیا ام براحتی اعلام حضور کنن 

اینجا میشه پو   رن هاب 

بشدت کامنتای بی حیا و حال به هم زن زیاد میشه 

و سایت میپاشه 

یه بار توی تاپیکی براحتی مجردا داشتن درمورد سایز و تعداد و رنگش 

حرف میزدن تاپیکه سک  س چت شده بود 

نی نی یار اومد یه تاپیک ۶ تا تعلیقی داشت 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی ادمین ها آقایون رو خیلی راحت تعلیق میکنن.

مگه الان یکساله نیستی ؟

جرا تعلیق نشدی پس ؟

چون قانون را رعایت کردی 

هر کی رعایت نکنه میترکه دختر پسر نداره

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

چون توی یه جمعی که مثلا ده تا خانوم هستیم خب حضور یه آقا همه رو معذب میکنه 

میدونم اما خوب سایت گفته اوکیه دیگه

تاپیک هارو بدون ثبت نام هم میشه خوند 😶‍🌫️

ولی خب اینکه بیان تو تاپیک مشکلاتی که مختص فقط خانوم هاست نظر بدن زیاد جالب بنظر نمیاد مخصوصا سوالای خصوصی اینا

در این جهان تسکینی نیست گوئندور، هرچه هست افسانه است!
ولی ادمین ها آقایون رو خیلی راحت تعلیق میکنن.

نه بابا فکر نکنم مخصوص شما باشه فقط همرو راحت تعلیق میکنن اگه قانون شکنی بشه

سلام به همگی

چیزی که هست بحث حضور آقایون نیست، بحث محدوده حضورشون هست، اینکه من به عنوان یک مرد باید شخصیتم اجازه نده که توی تایپیک تخصصی در مورد مشکلات خانم ها برم. از نظر من این محدوده فعالیت اقایون توی سایت هست که مهمه، من شخصا تایپیک در مورد مشکلات یا مسائل خصوصی زنانه می بینم روم نمی شه بازش کنم، حتی اگر باز هم کنم عمرااااا توش نظری بدم، آخه من به عنوان یک مرد از این مسائل چی می دونم که بخوام نظری بدم؟

به نظر من اون چیزی که شدیدا مشکل داره دخالت در تایپیک های زنانه هست، ای کاش عزیزان توی سایت امکاناتی بگذاشتند که بشد توی تایپیک تعریف کرد ورود جنس مخالف ممنوعه.

حالا اینکه بعضی ها چه به واسطه سن کمشون یا چه به واسطه مسایل شخصی شون از جنس مرد بدشون میاد و موضع گیری می کنند اون خودش کلا یه دیوان غزلیات حافظ هست!

از حق هم نگذریم بعضی از مرد نماها اینجا رو با جای دیگه اشتباه گرفتند و طرف هنوز چند دقیقه از ثبت نامش نگذشته که قشنگ کل سطح فرهنگش رو نمایان میکنه و در مورد فلان چیز تایپیک میزنه!

خب طبیعی وقتی خانم ها چنین چیزی می بینند ناراحت بشن و بهشون بر می خوره و موضع گیری می کنند. حتی من اقا هم بهم بر میخوره که چنین مردنماهایی هستند.

البته از حق هم نگذریم، نی نی یارهای عزیز بسیار بسیار در قبال اقایون سخت گیر هستند.

با ارزوی موفقیت یرای همه.

عشق یعنی...

منکه تا حالا باهاشون صحبت نکردم ولی دیدم چقدر خاله زنکن تو همه جور تاپیک هم شرکت میکنن ....بنظرم اگر خیلی مشتاق به تبادل نظرن و یا مشکل دارن برن ددی سایت...دلیل نداره تو سایتی باشن که ۹۰ درصدشون خانمه و خب سوالات بارداری و... هم اغلب اوقات پرسیده میشه....

ی وقتا بودنش خوبه ازشون سوال میشه کرد

ولی اره دیگه وقتی جنسیت زده پس فقط برا خانوما نیس

مشکل جایی ک بینشون هول هم هست درخواست دوستی میدن و تاپکی خاک برسری میزنن و...

و ی جورایی مث فیلم ورود اقایان ممنوع شدیم،تاپیکاشونو پربازدید میکنیم درصورتی ک مشاهده شده عین همون تاپیک خانوم زده بازدیدش کم بوده🥴🤣🤣

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

هیچ وقت موافق تفکیک جنسیت نیستم ولی شدیدن موافق حفظ حریم هستم هم برای زن هم برای مرد

این رعایت شه دیگه امثال این بحث ها پیش نخاهد آمد 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
میدونی چرا؟ چون دو طرف جنبه ندارن طرز استفاده ی صحیح را بلد نیستن  حضور دختر دبیرستانیا که مح ...

کلا همیشه این مشکلات پیش میاد خوبه ناظر داره سایت وگرنه درست پیش نمیرفت اینجا

ولی خب محدودیت فکر نکنم درست کنه بدتر با اسم خانوم میان یهو میبینی صغری خانومی که ۳ ساله اینجا باهاش دوستی و باهم کلی دردودل کردین اقای عباس ۵۶ ساله از تهرانه 🥴