سلام به همگی
چیزی که هست بحث حضور آقایون نیست، بحث محدوده حضورشون هست، اینکه من به عنوان یک مرد باید شخصیتم اجازه نده که توی تایپیک تخصصی در مورد مشکلات خانم ها برم. از نظر من این محدوده فعالیت اقایون توی سایت هست که مهمه، من شخصا تایپیک در مورد مشکلات یا مسائل خصوصی زنانه می بینم روم نمی شه بازش کنم، حتی اگر باز هم کنم عمرااااا توش نظری بدم، آخه من به عنوان یک مرد از این مسائل چی می دونم که بخوام نظری بدم؟
به نظر من اون چیزی که شدیدا مشکل داره دخالت در تایپیک های زنانه هست، ای کاش عزیزان توی سایت امکاناتی بگذاشتند که بشد توی تایپیک تعریف کرد ورود جنس مخالف ممنوعه.
حالا اینکه بعضی ها چه به واسطه سن کمشون یا چه به واسطه مسایل شخصی شون از جنس مرد بدشون میاد و موضع گیری می کنند اون خودش کلا یه دیوان غزلیات حافظ هست!
از حق هم نگذریم بعضی از مرد نماها اینجا رو با جای دیگه اشتباه گرفتند و طرف هنوز چند دقیقه از ثبت نامش نگذشته که قشنگ کل سطح فرهنگش رو نمایان میکنه و در مورد فلان چیز تایپیک میزنه!
خب طبیعی وقتی خانم ها چنین چیزی می بینند ناراحت بشن و بهشون بر می خوره و موضع گیری می کنند. حتی من اقا هم بهم بر میخوره که چنین مردنماهایی هستند.
البته از حق هم نگذریم، نی نی یارهای عزیز بسیار بسیار در قبال اقایون سخت گیر هستند.
با ارزوی موفقیت یرای همه.