2777
2789
عنوان

مشکل با اقایون نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 82 پست
منم سوالمه چرا نباید بیان؟ اکثرا با شوهر و خانواده شوهر مشکل دارن خب پس خوبه اقایونم اینجا باشن و ب ...

اره اینم هست اصلا در کنار اون خود سایت اجازه ثبت نام داده میتونست متنی چیزی بزار سایت زنونس کامل 

در این جهان تسکینی نیست گوئندور، هرچه هست افسانه است!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم واقعا  بعضی ها شون خیلی محترمن بعضی ها هم .... خانم ها با سرک کشیدنشون تو هر تاپیکی م ...

اره کسی که بخواد ببخشید کرم بریزه کرمشو یجور میریزه دیگه 

اره اینم هست اصلا در کنار اون خود سایت اجازه ثبت نام داده میتونست متنی چیزی بزار سایت زنونس کامل&nbs ...

خانمن دیگه،زورشون به مردای خودشون نمیرسه اینجا به اقایون میپرن خیلیاشم بی دلیله

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
این مردا جو نینیسایت را خراب کردن. یه زمانی اینجا انگشت شمار کاربر مرد بود. الان پر شده و به خودشون ...

من مشکلی ندارم سایت رو زنونه کنن من سوالم اینه خود سایت اجازه میده دیگه نمیشه که به اقایون پرید 

البته این ربطی به این نداره که حق دارن بیان پیام چرت بدن و اینا 

یا تاپیک هایی که مخصوص خانم هاست نظر بدن 

حالا واسه خوندن که نیاز به ثبت نام هم نیست حتی

درواقع میخوان بگن در دیزی بازه حیای گربه کجارفته من که به همسرم میگم اقا تو نی نی سایت هست تعجب میک ...

شاید بعضی ها خانوم حامله دارن یا بچه دارن، البته من کاری ندارم تاپیک رو میشه از بیرون سایت هم خوند بدون ثبت نام

عضویتشون ممنوع نیست

ولی خوب خیلی از کاربرا مخالف حضور اقایون هستن

نمیتونن کنار بیان 

واسه همین دعوا میشه

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
شاید بعضی ها خانوم حامله دارن یا بچه دارن، البته من کاری ندارم تاپیک رو میشه از بیرون سایت هم خوند ب ...

نه عزیزم کلا بعضی آقایون دوس دارن تو جمع زنونه باشن حتی مهمونی باشه گوششون وسط خانم هاست

شاید انگشت شمار بدون نیت سوء توسایت باشه